20 May 2013

Name Card Blogger #SBDdB13


Hajat untuk bertukar name card dengan deqnoor akhirnya tercapai juga selepas selesai Seminar Buat Duit Dengan Blog. deqnoor merupakan junior saya semasa di sekolah menengah dulu. Tak sangka pula kami sama-sama jadi blogger bila dah besar.


Selain menerima name card deqnoor yang sangat cantik tu, saya terima juga name card dari BroFramestone, boni kacak dan Aju Mohit. Terima kasih banyak-banyak. Sebenarnya saya tak sempat nak bertegur sapa dengan beberapa orang blogger kecuali eyriqazz (yang kebetulan parking di belakang kereta saya), akmaomar  (bertegur sapa sebelum sesi pendaftaran) dan juga sha (jumpa ketika keluar dari bilik air).

Food blogger, HazmanFadzil sempat menegur saya, "cikgu" begitu juga dengan MrJocko yang mengucapkan selamat hari guru kepada saya. Waktu minum pagi, saya duduk berhampiran dengan pemenang iPad Mini, alin. Tahniah ye...


44 comments:

  1. Replies
    1. memang best,,banyak ilmu yang dituntut di seminar tu..

      Delete
  2. Replies
    1. hanya sempat tukar name card dengan 4 orang blogger saja :(

      Delete
  3. Sebab time makan .... tak sempat nak kasi name card... At least dah cam saya bersemuka okey la kan...nanti nak buat JJCM kat sungai besar senang la skit kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah..masa nak daftar dah nampak dah. cuma senyum2 aje..
      ok, datang Sungai Besar nanti boleh review makanan di Sungai Besar pula..

      Delete
  4. Blogger card IA tak buat lagi.. hehehe.. ada masalah sikit la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe..kalau dah ada nanti bolehlah tukar2 name card ye

      Delete
  5. tapi semuanya jumpa saya kat meja pendaftaran.. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. KiD bertugas di bahagian pendaftaran, mestilah dapat jumpa semua..
      paling tak lupa ayat.."ciklaili..S4"..
      untunglah dah pakai S4 :)

      Delete
  6. Replies
    1. ilmu dari ahli panel memang boleh dipraktikkan untuk buat duit..

      Delete
  7. Memang mengamcam namecard deqnoor tu cikgu. Memang nampak pro

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. nanti boleh buat name card & tukar dengan saya ye..

      Delete
  9. Nampak ciklaili berlalu tak sempat tegur. Laju betul berjalan. Lepas sesi tercari-cari juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak masa minum pagi ke? jalan laju sebab nak ke tandas. hehe!
      lepas selesai SBDdB saya & suami terus balik, nak ke PPUM pula melawat anak kawan yang dirawat di sana..insya Allah ada rezeki nanti bolehlah tegur & sembang2 ye..

      Delete
  10. waaaa.. teringin juga nak bertukar name card dgn rakan blogger.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya hanya sempat tukar dengan 4 orang blogger ni saja..

      Delete
  11. kami tumpang seronok dalam blog je
    belum ada peluang untuk turut serta

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau baca entri yang ditulis oleh blogger lain, terasa seperti turut berada di SBDdB tu. ada peluang lain kali bolehlah turut serta..

      Delete
  12. colourfull namecard deqnoor. akan datang mungkin boleh buat tempat khas atau untuk sesi namecard kot...heeee

    ReplyDelete
  13. sha belum ada namecard lagi lahhh.. hihi

    ruginya.. hehe

    aah kita jumpa di ladies dgn ustazah juga....lepas habis seminar sha terus cabut sbb lapar .. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempat lagi kalau sha nak buat name card. nanti jumpa di lain event bolehlah tukar dengan saya :)

      take care sha..

      Delete
  14. Replies
    1. 4 name card yang saya dapat tu memang cantik & unik..

      Delete
  15. akak! thanks tegur & dpt bertukar namecard haritu... harap dpt jumpa lg di mana2... mana tahu DN ke Sg. Besar kan.. Boleh cari akak.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. habis SPM sampai semalam barulah kita jumpa..
      ok, kalau turun Sg Besar roger2 la ye..

      Delete
  16. cantiknya kad...
    ciktom tercari2 gak cik laili thru nametag tp xjupe...
    sbb xcam sgt pic profile..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah..saya pun tercari2 juga. mungkin takde rezeki nak jumpa di SBDdB13.
      bulan 6 ni saya akan ke Terengganu. mungkin boleh jumpa di sana :)

      Delete
  17. Wah seronoknya...name card nye pun cantik

    ReplyDelete
  18. indahnya dpt jumpa malah selam ilmu lgi. bolehlah guna skill yg d berikan dg baik nnti

    ReplyDelete
  19. DT tak sempat nak ada business card sendiri. insyaAllah next event sudah ada

    ReplyDelete
  20. tak sempat untuk kita berkenalan. tapi nak hulurkan salam perkenalan jugak lah..

    salam perkenalan

    ReplyDelete
  21. alaa..tak sempat nak kasi kad..padahal duduk sebaris..hehee

    ReplyDelete
  22. bagus ada kad begini..
    promosi bergerak

    ReplyDelete
  23. Asyrof bisnes kad dalam proses.

    InsyaAllah di Malaysia nanti kita jumpa - kita akan tukar-tukar ya Cikgu. :)

    ReplyDelete