10 May 2013

Seminar Buat Duit Dengan Blog Anjuran Denaihati

Sebelum ini ramai juga rakan-rakan yang tidak tahu bahawa saya telah menjana pendapatan pasif melalui blog. Kalau betul caranya, insya Allah setiap bulan akan ada hasilnya. Saya tidak ada rahsia bagaimana cara untuk menjana pendapatan tersebut kerana apa yang saya buat selama ini hanyalah 'try and error'.

Bagi yang ingin mengetahui cara yang betul untuk menjana pendapatan pasif, jom sama-sama menyertai Seminar Buat Duit Dengan Blog (SBDDB) Anjuran Denaihati. Sila click gambar di bawah :


Tarikh : 19/5/2013  (Ahad)
Lokasi : Hotel Singgahsana, Petaling Jaya, Selangor 
Masa : 8.30 am – 1.30 pm
Yuran penyertaan : RM50.00  

Seminar ini bukan hanya untuk Blogger sahaja tetapi terbuka untuk :
  1. Suri Rumah yang mencari pendapatan sampingan
  2. Pelajar Sekolah berusia 15 tahun ke atas
  3. Siswa/Siswi Pusat Pengajian Tinggi Awam dan Swasta
  4. Penganggur sangat-sangat diwajibkan
  5. Blogger ensem dan cantik
  6. Aktivis Sosial Media
  7. Kakitangan swasta, badan berkanun dan awam
  8. Semua yang berminat menjana pendapatan sampingan secara online
Berbagai insentif menarik akan disediakan untuk peserta. Antaranya :
  1. Cabutan bertuah dengan hadiah-hadiah gadget terkini yang menarik seperti iPad mini dan package kembara Kemboja.
  2. Hadiah istimewa untuk peserta ke 100, 200, 300 dan 400.
  3. Insentif-insentif lain yang akan diumumkan.
Saya dan suami akan hadir ke SBDDB nanti. Jumpa anda di sana...!

27 comments:

  1. Kalaulah ini diadakan di Sabah tentu saya akan join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin satu hari nanti DH akan buat di sana juga..tunggu!

      Delete
    2. kalau buat d sarawak pun ayu pasti pergi..huhu

      Delete
  2. Samalah kita mengunakan teknik trail and error. Setakat ini strategi kurang berkesan. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sendiri masih belajar & terus belajar. kadangkala berjaya & ada kalanya juga gagal. apa yang pasti, siapa yang berusaha pasti akan berjaya :)

      Delete
  3. jom jom jom!! kita jumpa di sanaaaa.. datang tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah..dah ajak juga rakan2 blogger Sg Besar.

      Delete
  4. sukanya tengok cek tu

    saya dah daftar, harap tiada halangan pada tarikh tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cek sekadar hiasan untuk entri ini..
      jumpa di sana..

      Delete
  5. Replies
    1. alamak..tengok cek pun boleh sampai mengiurkan ye?

      Delete
  6. Nilai cek tub awesome sangat...
    Juling2 biji mata =)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Alhamdulillah..anda pun boleh dapat nilai macam tu juga, insya Allah

      Delete
  8. Tahniah banyak hasilnya tu. terima kasih memanjangkan iklan untuk seminar buat blog dengan duit. jumpa disana nanti, insyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sabar nak menuntut ilmu di seminar tu nanti :)

      Delete
  9. Replies
    1. tapi tak dapat lawan titan yang memang teror buat diut dengan blog. hehe!

      Delete
  10. insyaAllah cik tom join jgk...jupe disana :)

    ReplyDelete
  11. wah banyaknya..hebatnya cik laili tackle nuff..saya dah give up dah..tukar komli pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh..org kata Komli pun boleh tahan juga ye?

      Delete
  12. whoaaa....terus rasa semangat bila CIKGU nak datang ahad nie....boleh sambut HARI GURU terus....

    ReplyDelete
  13. kenapa la sy br bace entry ni hari ni...

    ReplyDelete