24 February 2013

5 Blog Pilihan ciklaili.com (Part 5)

Jika sebelum ini saya telah memilih 5 blog dalam kategori 'ayah handsome dan mithali', kali ini saya telah memilih 5 blog lagi yang disenaraikan dalam kategori 'ibu anggun dan mithali'. Jom kita berkenalan dengan mereka :




2. hudaMJ






2 blog bertuah yang terpilih untuk menjadi penulis jemputan ciklaili.com : 

aynoranur dan MyKhalish

TAHNIAH..

Penulis jemputan boleh menulis apa saja entri berbentuk :

1. peribadi, keluarga & anak-anak
2. catatan percutian & pengalaman
3. perkongsian ilmu - tip, panduan, resepi, petua dll
4. hasil nukilan - cerpen, sajak, pantun
5. promosi blog termasuk segmen, contest & perniagaan online 

  • Entri boleh ditulis menggunakan bahasa Melayu atau bahasa Inggeris dan digalakkan untuk menggunakan tatabahasa yang betul. 
  • Entri berbentuk fitnah, hasutan, perkauman, kontroversi, politik, lucah dan artis adalah dilarang sama sekali.
  • Gambar dan pautan yang bersesuaian adalah dibenarkan.
  • Entri yang diterbitkan akan menerima bayaran saguhati dari pihak ciklaili.com.
Sila e-mailkan draft entri anda ke ciklaili@yahoo.com

20 comments:

  1. terima kasih ciklaili... walaupun tidak terpilih sebagai penulis jemputan dapat masuk dalam senarai blog pilih pun dah cukup baik. oh... tiba-tiba terasa sangat anggun dan mithali sangat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama. insya Allah lain kali saya akan buka ruangan khas untuk penulis jemputan.
      memang sesuai kategori tu untuk yang baik :)

      Delete
    2. terima kasih banyak-banyak atas perhatian cik laili :)

      Delete
  2. t/kasih ciklaili, million thanks!
    dapat terpilih jadi penulis jemputan pun dah amat berbesar hati.
    kiranya macam free promotion untuk blog aynoranur...tahniah juga kepada semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama. mmg tujuan saya buat bloglist setahun dari ciklaili.com untuk mewujudkan 'win-win situation' antara saya & blogger yang menyertai bloglist ini.

      ok, saya tunggu entri dari aynora ye :)

      Delete
  3. wah...congratz pada yang terpilih. Lepas ne dpt la baca entry dr penulis jemputan pula :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kita tunggu entri dari penulis jemputan..

      Delete
  4. Tahniah. Tulis best2 tau. Jangan tulis macam saya :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa ada ayat 'jangan tulis macam saya'? Ok what..:)

      Delete
  5. ulang lagi sekali ... singgah tinggal jejak entry di sini...

    ReplyDelete
  6. as salam,
    wah...bertuahnye!
    kelima blog belum pernah ambe terjah..jadi kenalah terjah lepas ni...

    terbaiklah segmen camni

    ReplyDelete
  7. tq ciklaili.. maaf sy x perasan psl ni, lately ni bz sket.. nanti sy wat entry k.. thanks sbb pilih mykhalish.. :)

    ReplyDelete
  8. Pengen cepet-cepet entry dari mereka-mereka yang terpilih semoga agus-bagus,,good luck!!

    ReplyDelete
  9. salam cik laili, dah lama saya tidak berblogging kira kira dalam 4 bulan..barula dapatsaya baca entry ni.Terkezut blog saya pun ada..tahniah pada yg terpilih,,(berkira0ira utk aktif blogging balik pada cuti sekolah ini, tapi tak tahula..,,macam byk je kerja...mcm mana cik laili manage blogging dan kerja ye?

    ReplyDelete