27 November 2013

1 Hari 1 CPUV Nuffnang


Wah! Seronoknya rasa hati saya bila cik Nuffnang bermurah hati memberikan 1 hari 1 CPUV untuk blog ini. Kalau anda perasan, saya baru saja menulis entri tentang CPUV Nuffnang : Earning Sikit vs. Earning Banyak pada 25/11/2013 dan pada keesokan harinya apabila saya check akaun Nuffnang, rupanya ada 1 CPUV yang sudah melekat di blog ini. Lagi menarik, pada 26/11/2013 pula, dapat 1 lagi CPUV.

Inilah namanya rezeki berblog dengan memasang iklan dari Nuffnang dan semasa entri ini ditulis ada 5 CPUV yang berstatus On Going. Jumlah earning bagi iklan Guess Jeans pula semakin hari semakin meningkat. Syukur alhamdulillah.


Terima kasih banyak-banyak ye cik Nuffnang. Mudah-mudahan lebih banyak lagi CPUV yang akan melekat di blog ini. Amin. Bagaimana pula dengan blog anda? 

35 comments:

  1. Cpuv mmg x putus. Syukur. Cuma blom pernah 3 angka utk 1 cpuv. Sbb trafik blog rendah

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan putus asa Mama Adam. teruskan menulis ye..

      Delete
  2. Wah,dah banyak tu. Nanti dapat banyak lagi jika macam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 begitulah. dulu pernah juga dapat earning CPUV sampai RM500+

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah..cik Nuffnang memang baik hati

      Delete
  4. Tahniah ciklili, kalau enNuffnang dah sayang, macam nilah rupa gayanya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik Nuffnang memang murah hati pada semua blogger

      Delete
  5. Banyaknya earning tu...alhamdulillah. Kalau akak dh melompat bintang kalau dpt earning cam tu.

    ReplyDelete
  6. Guess Jeans memang terbaik..kenapa ayu tak dapat taylor dan mah sing..uwaaa nak jugak..bagi2 orang sebelah boleh hihik ;P

    ReplyDelete
  7. Bermurah sempena penghunjung tahun 2013. :-)

    ReplyDelete
  8. tahniah ciklaili!!! u're my idol heheheh

    ReplyDelete
  9. tahniah..murah rezeki ciklaili ye. semoga dapat lebih banyak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur. moga rezeki Hafiz pun akan bertambah juga..

      Delete
  10. tahniah.... terbeliak jgk mata tgk angka utk iklan guess tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) harap2 earning semakin tinggi dari sehari ke sehari

      Delete
  11. Tahniah ciklaili. Untungnya blog traffic tinggi.

    ReplyDelete
  12. wuhu..
    nasib baik 2 hari jer..
    kalu 5 hari berturut mmg ramai jeles nie.
    hehe

    ReplyDelete