28 September 2013

Soalan Percubaan PMR 2013 SBP


Peperiksaan PMR 2013 hanya tinggal beberapa hari saja lagi. Bagi calon yang bakal menduduki peperiksaan, pasti sudah bersedia untuk menghadapinya bermula pada 2 Oktober 2013. (Click entri berikut untuk mengetahui Jadual Peperiksaan PMR 2013).


Di sini saya kongsikan Soalan Percubaan PMR 2013 bagi Sekolah Berasrama Penuh (SBP) sebagai rujukan guru dan calon-calon PMR.

Bahasa Melayu 

Bahasa Inggeris 

Sejarah 

Geografi 
Soalan (Skema)    

Pendidikan Islam

Matematik 

Sains 

KHB

Kredit : CiKGU HAiLMi 

5 comments:

  1. salam.rasa rindu nak ambil paper bm boleh tak cikgu hee..tak tak suka yang math tamb tu sakit otak :)

    ReplyDelete
  2. w'salam suri. boleh je jawab soalan percubaan PMR ni.
    matematik tambahan subjek SPM kan?

    ReplyDelete
  3. terima kasih atas perkongsian cikgu. semuga anak-anak akan berjaya dengan cemerlang.

    ReplyDelete
  4. PMR! Pulun study sbb nak dapat best student - dulu =)

    ReplyDelete
  5. Izinkan saya untuk save files semua ni hihi . Terima kasih cikgu !

    ReplyDelete