09 April 2013

Jadual Waktu Peperiksaan UPSR, PMR dan SPM 2013

Tarikh peperiksaan utama telahpun diketahui. Bagi yang masih belum mengetahui tarikh peperiksaan tahun 2013, sila click entri Tarikh Peperiksaan UPSR, PMR, SPM dan STAM Tahun 2013. Untuk makluman,  tahun 2013 merupakan tahun terakhir pelaksanaan peperiksaan PMR. Bagi SPM pula, mulai tahun 2013 subjek Sejarah akan menggunakan format baru (pengenalan Kertas 3) dan merupakan subjek wajib lulus SPM.

Di sini saya ingin kongsikan Jadual Peperiksaan UPSR, PMR dan SPM 2013 yang telah dikeluarkan oleh pihak Lembaga Peperiksaan Malaysia. Anda bolehlah menggunakan jadual ini sebagai persediaan awal sebelum menghadapi peperiksaan.




17 comments:

  1. Kepada adik adik yang nak amek ujian nie, tengok san simpan tarikh tue. Blh buat preparation awl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. moga mereka semua beropleh kejayaan cemerlang di dalam peperiksaan

      Delete
  2. tq ciklaili..thn ni adik ade amik pmr dan spm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh..ye ke? selamat maju jaya untuk adik2 mama2heroo

      Delete
  3. Replies
    1. tahun ni tahun terakhir pelaksanaan PMR. moga adik Fiza dapat keputusan cemerlang..

      Delete
  4. tahun ni tahun terakhir PMR..macam mana lah tanpa PMR nanti ye

    ReplyDelete
  5. Maklumat yang cukup berguna. Bookmarked supaya senang nak rujuk balik.

    ReplyDelete
  6. Salam sis..
    Bagus info ni..thanks share!

    ReplyDelete
  7. tq for sharing ciklaili, tahun ni nmpknya tiada anak buah atau sepupu yg akan menghadapi peperiksaan ini, mak ayah lega hehehe

    ReplyDelete
  8. saya last generation of pmr....2013 thanks beri jadual... result pmr 2013 gempak insyaAllah kami generasi 1998 akan buat yg terbaiiiiik........

    ReplyDelete
  9. thanks ciklaili...smoga allah merahmati dirimu

    ReplyDelete
  10. thanks sbb beri jadual..xde lha sye prepare last minit

    ReplyDelete