03 March 2013

,

Buku Formula Sejarah Tingkatan 5


Bagi pelajar dan guru-guru yang pernah membaca entri Modul Teknik Menjawab (MTM) Sejarah SPM 2012, kini anda berpeluang untuk memiliki sebuah lagi buku Formula Sejarah Tingkatan 5 yang ditulis oleh seorang Guru Inovasi Peringkat Kebangsaan, Encik Mohd Jamil bin Rosli.

Buku Formula Sejarah Tingkatan 5
Harga : RM8.00 (tidak termasuk kos penghantaran)



Keistimewaan :
1) Nota bersama formula mengingat.
2) Soalan berbentuk SPM sebenar iaitu Kertas 1, Kertas 2 dan Kertas 3 bersama skema jawapan.
3) Analisis soalan yang dijangka akan naik untuk tahun 2013.


Guru-guru dan calon SPM digalakkan untuk membeli buku ini kerana ia lengkap dan sesuai dijadikan panduan dan rujukan bagi menghadapi peperiksaan SPM pada tahun ini.

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, sila hubungi :

1. Cikgu Ayu  012 2335179 (Perlis)
2. Cikgu Jamil  012 5028764 (Perlis) 

Pesanan dari cikgu Ayu dan cikgu Jamil (6/5/2013) : Stok buku ini telahpun habis. Edisi yang kedua dan buku formula tingkatan 4 masih dalam proses. Insya Allah akan diterbitkan nanti..

30 comments:

  1. waaaahhhh.. tak ambik sejarah masa upper form.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa tingkatan 4 & 5 memang kena belajar Sejarah kan? Sejarah subjek teras..

      Delete
  2. wah.. best la, tahun depan bila start wajib lulus lagi laku buku ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejarah subjek wajib lulus mulai SPM 2013 (tahun ni)..masa peperiksaan akhir tahun lepas, markah pelajar tingkatan 4 sudah dikira sebagai markah wajib lulus SPM..

      bolehlah beritahu rakan2 guru di sekolah cikgu tentang Buku Formula Sejarah ni..

      Delete
  3. dulu masa sekolah PM tak berapa minat subjek Sejarah, tapi alhamdulillah keputusan bolehla dibanggakan...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya memang minat subjek Sejarah & alhamdulillah dapat keputusan baik masa SPM. sebab subjek ni jugalah saya dapat sambung ke Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang di UIA. sempatlah beberapa tahun jadi peguam sebelum bertukar ke bidang perguruan. Sekarang ni jadi cikgu Sejarah & mengajar tingkatan 4 & 5 :)

      Delete
  4. boleh x send maklumat untuk sy beli buku ni.. email ke ignora_erynita@yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti saya maklumkan cikgu Ayu untuk hubungi anda melalui email tersebut.

      Delete
  5. Assalamualaikum.. Boleh tak send maklumat untuk beli buku ni... Emel vavanatalia@ymail.com

    ReplyDelete
  6. Tolong emel ke vavanatalia@ymail.com ... Sy nak tau maklumAt untuk beli buku ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. nanti saya maklumkan cikgu Ayu untuk menghubungi anda.

      Delete
  7. sya pun brminat ingin mengetahui lebih lanjut buku formula sjrah tingktn 5 .email sya nurul1409@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah maklumkan pada cikgu Ayu. nantikan e-mail dari dia ye..

      Delete
  8. saya berminat untuk beli buku ni..bleh saya ketahui mklumat libh lnjt email sya firdausf26@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  9. boleh email saya untuk maklumat lanjut ttg buku ni. miles_laja07@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. anda kena hubungi cik Ayu atau cikgu Jamil untuk mendapatkan buku ini..

      Delete
  11. salam..
    saya cikgu ayu dan cikgu jamil memohon maaf kerana stok buku ini telahpun kehabisan. edisi yang kedua dan buku formula tingkatan 4 masih dalam proses. insyaAllah akan diterbitkan nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam.

      ok Ayu. kalau buku formula tingkatan 4 dah siap maklumkan pada kak leli ye..

      Delete
  12. assalamualaikum..sy berminat dgn buku ni..nnti, ble dh keluar edisi kedua, tolng emeil kt sy kellycah2901@gmail.com...lg 1,mnta maaf mau tnye,buku ni ad d jual d mana2 pasaran x? especially srwk( kuchng). Harap dpt miliki buku ni seblm SPM 2013, November ni.=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam.

      ok. nanti saya maklumkan pada cikgu Ayu. rasanya buku ini tidak dijual di pasaran.

      Delete
  13. assalamualaikum.buku ni mcm mana nk dpatkan?sy berminat dgn buku ni..

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum.mcm mana nk dapatkan buku ini?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.

      pesanan dari cikgu Ayu : buat masa ni stok buku ini telahpun kehabisan. edisi yang kedua dan buku formula tingkatan 4 masih dalam proses. insya Allah akan diterbitkan nanti..

      Delete
  15. Salam. tolong bagi detail juga pasal buku ni.. sebelum spm 2013, takut ni.. :( tolong e-mail di melvisz86@gmail.com

    ReplyDelete
  16. hi...saya berminat untuk beli buku ni...tapi sy kat sabah...ini email gloria8887@yahoo.com

    ReplyDelete