27 January 2013

Oreo Crepe dan Mango Crepe

Hujung minggu ini kami adik beradik berkumpul di rumah abah yang terletak di Sungai Haji Dorani. Biasanya bila dah berkumpul, pelbagai jenis makanan akan disediakan. Kali ini menu yang dipilih ialah Oreo Crepe dan Mango Crepe - dibuat sendiri oleh kakak saya. Agak menarik juga jika dibandingkan dengan Durian Crepe dari segi warna dan rasa.

 

Menu lain yang turut menjadi pilihan kami - sate buatan sendiri.


Memang rasa seronok bila dapat berkumpul beramai-ramai sambil menikmati makanan yang disediakan sendiri bersama keluarga - abah, mak, adik beradik, ipar duai dan anak-anak buah.

18 comments:

  1. Mango crepe mmg sedap. Oreo crepe? Budak2 suka kot =)

    ReplyDelete
  2. Macam menarik oreo crepe n mango crepe tu..1st time dengar..huhu..tapi yang paling wann tertarik sekali ialah satay tu..boleh meleleh air liur dibuatnya..hehe :)

    ReplyDelete
  3. Nikmat makan ramai ramai bersama keluarga..menu tersebut hanya alat untuk mendekatkan silaturrahim..

    ReplyDelete
  4. Suka dapat terima komen dari ciklaili..terima kasih kerana singgah blog wann..Selamat Pagi :)

    ReplyDelete
  5. Cantik warna-warna oreo n mango crepe tu. Tapi hati-hati coloring macam ni boleh trigger sel cancer. Sekadar peringatan...

    Apa2 pon makanan di atas memang menyelerakan....

    ReplyDelete
  6. uiiiii sedapnya... terus rasa macam nak makan plak...

    ReplyDelete
  7. perghhhhh terus rasa laporrrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  8. fuh crepe tuh semua nampak sgt menarik...warnanya srtiking...pasti cepat habis tuh kan...hehe

    ReplyDelete
  9. macam sedap juga maggo crepe, nanti boleh cari...

    ReplyDelete
  10. pulak..dah macam-macam crepe lepas nih.

    ReplyDelete
  11. memang sedap makanan tu..banyaknya bakar sate..dah macam nak buat kenduri..hehe

    ReplyDelete
  12. whoaa.... kalau dapat food test pun sedap gak nie... hehehehe

    ReplyDelete
  13. tolong hantar dua dozen ke peket 20 parit 3, simpang lima.. :)

    ReplyDelete
  14. masyaAllah lazat sungguh makanan ini..Bagi resepi kak

    ReplyDelete