04 January 2013

ciklaili.com Dalam Apa Kata Wanita TV1

Pada tarikh 29 Disember 2012 (Sabtu), blog ciklaili.com telah terpilih untuk disiarkan dalam sebuah rancangan televisyen. Saya ada ceritakan tentang perkara ini di dalam entri Segmen Blog Pilihan Apa Kata Wanita Bersama Zamzarina TV1.


Bagi anda yang tidak sempat menonton rancangan Apa Kata Wanita TV1 pada 29.12.2012, bolehlah menonton rancangan tersebut melalui link di bawah (untuk menonton Segmen Blog Pilihan terus ke minit 25.20).


Antara yang disiarkan di dalam segmen tersebut : 

Entri Kenali ciklaili.com
Entri Kembali Bertugas
Entri Tarikh Peperiksaan UPSR, PMR, SPM & STAM Tahun 2013
Entri Percutian Di Bukit Fraser

20 comments:

  1. tahniah..akak tengok dah,sumber inspirasi

    ReplyDelete
  2. Tanniah kerana blog tersiar didalam program ini. Ia akan jadi batu loncatang untuk melangkah lebih jauh lagi.

    ReplyDelete
  3. tak sempat tengok. walau apa pun tahniah! semoga menjadi sumber inspirasi untuk kami dan cik laili juga... :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Bertambah-tambah la readers pasni :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak lali...

    GB dah bg kata putus..then suami ok yg terbaik dia bawak adib pra satu sekolah.. Member mujur rumah dekat..hantar anak dkt jiran time rehat kami..

    ReplyDelete
  6. wahh.. dah boleh jadi retis ni. hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah cikgu...kagum PM dengan pencapaian cikgu...

    ReplyDelete
  8. Wah, dah makin famous Puan sekarang ni. Semoga terus berjaya.

    ReplyDelete
  9. tahniah. bukan senang tu nak dapat masuk tv.

    ReplyDelete
  10. siapa bilang blog cikgu sungai besar tak hebat??

    ReplyDelete