28 January 2013

5 Blog Pilihan ciklaili.com (Part 3)

5 Blog (Lelaki) Pilihan ciklaili.com telahpun diperkenalkan sebelum ini dan kali ini saya akan perkenalkan pula 5 Blog (Perempuan) Pilihan ciklaili.com. Untuk pengetahuan, blog yang dipilih sebelum ini adalah berdasarkan entri terawal menyertai Bloglist Setahun Dari ciklaili.com yang masih dibuka sehingga akhir tahun 2013. Mungkin selepas ini, saya akan memilih blog pilihan mengikut kategori yang berbeza pula dari segi niche blog, pemilihan warna template dan lain-lain lagi.

 Jom kita berkenalan dengan 5 Blog (Perempuan) Pilihan ciklaili.com :

1. Fitryna










2 blog bertuah yang terpilih untuk menjadi penulis jemputan ciklaili.com :

elynnshazlin dan mama3heroo

TAHNIAH..

Penulis jemputan boleh menulis apa saja entri berbentuk :
1. peribadi, keluarga & anak-anak
2. catatan percutian & pengalaman
3. perkongsian ilmu - tip, panduan, resepi, petua dll
4. hasil nukilan - cerpen, sajak, pantun
5. promosi blog termasuk segmen, contest & perniagaan online 
  • Entri boleh ditulis menggunakan bahasa Melayu atau bahasa Inggeris dan digalakkan untuk menggunakan tatabahasa yang betul. 
  • Entri berbentuk fitnah, hasutan, perkauman, kontroversi, politik, lucah dan artis adalah dilarang sama sekali.
  • Gambar dan pautan yang bersesuaian adalah dibenarkan.
  • Entri yang diterbitkan akan menerima bayaran saguhati dari pihak ciklaili.com.
Sila e-mailkan draft entri anda ke ciklaili@yahoo.com

27 comments:

  1. Wah, menariknya. Best2! Tahniah yer. Cikgu, apa kriteria pilihan blog2 ni cikgu? :)

    ReplyDelete
  2. wowwwww.... congrattttsss pada mereka di atas...

    ReplyDelete
  3. wahhh 5 lagi terpilih dan 2 lagi penulis jemputan, jom kita terjah

    ReplyDelete
  4. wah bestnya dapat jadi blog pilihan. :D Tahniah kepada tuan blog yang terpilih!

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat blogger yng terpilih.
    Tak sabar nak baca tulisan mereka..

    ReplyDelete
  6. Tahniah! :D

    Bagaimana agaknya penulisan mereka nanti. Rasa tak sabar nak membacanya ;-)

    ReplyDelete
  7. wahhh tenkiu2,...ciklaili.com pun suka blog ciklaili jugak penuh informasi dan terbaekkk :)

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Bila aku nak ada dalam senarai nie... Heheheh...

    ReplyDelete
  9. belum pernah singgah blog2 mereka
    harap2 ada ketikanya nanti untuk ke sana

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. terima kasih kak laili... =D insya Allah akan gunakan peluang ni utk berkongsi sesuatu yg bermanfaat.. =)

    ReplyDelete
  11. err,,bru plan nk tutup blog..sbb xde mse nk menulis..da lme sgt x bkk blog..tup2 bkk tgk blog terpilih pulak..

    ReplyDelete
  12. time kasih pd ciklaili kerana memberi peluang pd saya..akan di usahakan utk menulis nanti,,tunggu..

    ReplyDelete
  13. wah hebat-hebat belaka. semoga terus berjaya dalam bidang yang diceburi!

    ReplyDelete
  14. saya pernah juga singah ke salah satu blog itu...

    ReplyDelete
  15. wah..terpilihke..baru tau ni kak leli..thanks

    ReplyDelete
  16. Kapan ya saya bisa terpilih seperti mereka-mereka yang sukses hehehe...

    ReplyDelete