26 November 2012

Earning Nuffnang RM4,404.14

Minggu ini merupakan minggu terakhir dalam bulan November. Biasanya bila dah hujung bulan ramai blogger yang akan cash out earning Nuffnang untuk bulan tersebut atau jumlah yang dikumpulkan dari bulan-bulan sebelum itu.

Entri ini sekadar berkongsi jumlah earning Nuffnang untuk blog ini. Jumlahnya tidaklah banyak jika dibandingkan dengan blogger yang sememangnya hebat dan terkenal tetapi cukuplah buat saya yang hanya sekadar part-time blogger dan yang uniknya earning kali ini ada banyak nombor 4.


Tentu rasa bahagia dan seronok menjadi part-time blogger jika setiap bulan dapat mengumpul earning Nuffnang sebanyak RM2,000.00 kan? Ditambah pula CPUV yang selalu masyuk. Rezeki Allah itu datang dalam pelbagai bentuk. Mungkin dengan menulis blog, Allah beri rezeki dalam bentuk wang. Apa-apapun jangan lupa bersyukur. Jika kita bersyukur, insya Allah rezeki akan semakin bertambah.

Trafik blog pula nampaknya ada sedikit penurunan. Berikut adalah blog stats Nuffnang sepanjang bulan ini (26 Oktober - 25 November) dengan 315457 page view dan 184840 unique view.

 

Saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pengunjung kerana sudi singgah ke blog ini. Tanpa sokongan anda mana mungkin blog ciklaili.com sampai ke tahap ini. Semoga blog ini akan terus mendapat sambutan dan sokongan dari anda semua.

41 comments:

  1. tahniah ciklaili.ya betul rezeki tu dtg drNYA.s

    ReplyDelete
  2. waw..alhamdulillah..bagi tips skets bole...

    ReplyDelete
  3. Bestnya...follower tak sampai seribu pun BE bnyaktu..just imagine follower yg ribu raban tu...

    ReplyDelete
  4. wow!!banyaknye..adah dah setahun...macam tu je..hihi..jeles!

    ReplyDelete
  5. Tahniah laili...akk tumpang gembira...mudah2an murah rezeki akk juga lain masa.... :-)

    ReplyDelete
  6. assalam cik laili..tahniah..seronok tengok jumlah tu..acik belum pernah dapat lebih tinggi..pernah la setakat boleh cash out je

    ReplyDelete
  7. Tahniah .. banyak tuwww ..:D

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  8. Tahniah laili..akak sangat gembira..berkat ajar kami tu..he he..

    ReplyDelete
  9. trafik menggila kencang.. kompom lah earning tinggi.. :) hebat cikgu.

    ReplyDelete
  10. Hi ciklaili,
    Tahniah dengan rezeki yang begitu banyak, saya juga turut tumpang gembira.

    Semoga blog awak terus maju dan sukses di masa akan datang. Semoga rezeki blog juga akan bertambah lagi. Betul tu kita patut selalu bersyukur dengan rezeki yang Tuhan berikan.

    Akhir sekali, salam kenal daripada saya.

    Donny

    ReplyDelete
  11. wow..beshnyeee....kgsi la tips..huhuhu...TAHNIAH

    www.storimory.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. tahniah cik laili!!! bila nak buat GA? hihi

    ReplyDelete
  13. dasyat le K.e...tahniah... kalau yan dah selamat jadi modal beli mesin jahit,..heheh

    Semoga sentiasa murah rezeki...happy for u!

    ReplyDelete
  14. Nuffnang saya baru je rm15

    tahniah. jangan lupa untuk bersyukur kepada Allah. semoga blog ini terus maju jaya.

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum, taniah Cik Laili 4angka tu sangat banyak..

    ReplyDelete
  16. Tudia banyaknya income blog ni, tak pernah merasa pown duit banyak tu

    ReplyDelete
  17. Salam Cik Laili..
    Rezeki banyak tu. Takpernah lagi dapat sebanyak ini. Syukur!

    ReplyDelete
  18. Salam Kak Laili.. Tahniah kak. Pencapaian yang sungguh membanggakan.. Tak sangka ada Kak Laili mampu raih pendapatan 4 angka ni.. Jumlah yang banyak tu..

    ReplyDelete
  19. wah...hebat betul nilai cash out ni...tahniah :)

    ReplyDelete
  20. wah memang kencang betul pendapatan ciklaili. Traffic pun sesak.

    ReplyDelete
  21. Saya mengakat bendera putih dari segi trafik dan earning Nuff memang hebat. :-)

    ReplyDelete
  22. tahniah cik laili..xde yg mustahil bg yg berusaha kuat kan..smoga blog ciklaili semakin sukses dan masyuk..amin :)

    ReplyDelete
  23. Tanpa nuffnang bolehkah berjaya sendiri?

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum...

    Tahniah... Entri ni buat AmiRini teruja...
    Terima kasih Cik Laili...

    ReplyDelete
  25. traffik baik, earning pun baik....tahniah

    mselim3.my

    ReplyDelete
  26. Tunjuk ajarku sifu..hehe :)

    http://wannserious.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. wah power betul akak ni, ni earnings untuk sebulan ataupun sepanjang tahun 2012 ya? Tahniah

    ReplyDelete
  28. Azri : ni earning untuk sebulan - Sponsored Post + CPUV + CPC

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah cik lili.memang terbaik
      apa rahsianya dapat earning banyak tu?share la
      salam perkenalan dari admya.blogspot

      Delete