Permohonan Ke Kolej Vokasional Dan Sekolah Menengah Teknik Tahun 2013

Terkini : Semakan permohonan boleh dilakukan mulai 11 Januari 2013



Mulai 24 September 2012, Permohonan Ke Kolej Vokasional Dan Sekolah Menengah Teknik Tahun 2013 telah dibuka secara rasmi untuk pelajar tingkatan 3 (PMR 2012). Tarikh tutup permohonan adalah pada 30 Disember 2012.


Untuk mengisi permohonan secara online, sila click link di bawah :


 
Berikut adalah senarai sekolah dan kursus yang ditawarkan bagi tahun 2013. 
(Anda dinasihatkan untuk mencetak senarai ini bagi memudahkan urusan semasa pendaftaran permohonan secara online)


Permohonan lain :
Permohonan Ke Kolej Vokasional Dan Sekolah Menengah Teknik Tahun 2013 Permohonan Ke Kolej Vokasional Dan Sekolah Menengah Teknik Tahun 2013 Reviewed by cik laili on Monday, September 24, 2012 Rating: 5

43 comments:

  1. adakah pemohonan ke sekolah vokasional telah ditutup pada 30 september..?

    ReplyDelete
  2. ooh,x thu la...awk kne tnye atok sye dlu,trime ksh...

    ReplyDelete
  3. permohonan boleh buat brpa kli???conthnye klau kta nk pilih dua buah sk..

    ReplyDelete
  4. Permohanan Akan Ditutup Pada 30 Disember 2012..Harap Maklum

    ReplyDelete
  5. Borang yg dah full d isi tu, wajib print ke? I confuse lah.

    ReplyDelete
  6. Bila boleh semak permohonan ?

    ReplyDelete
  7. AFTER results kuaq, kita xyah update pa2 dah kan kat form yg kita apply tue??

    ReplyDelete
  8. bila keputusan kemasukan akan keluar....

    ReplyDelete
  9. bila kptsan akn dkluarkn????

    ReplyDelete
  10. x payah masukkan result pmr ke ? sy pening nie ? dan mcm mn nk thu keputusan nie keluar ?

    ReplyDelete
  11. Bila keputusan nak dikeluarkan??

    ReplyDelete
  12. saye dngar cite pd 1jan 2013 baru bole wt semakn kemasukan kesekolah Vokisional.....saye pun tgah tunggu ni keputusan drpd pihak sekolah V.....lmbt benorrr....

    ReplyDelete
  13. Bilekah keputusan vokei keluar...adakah sye dapat...xsaba nk tungu ni... :-|

    ReplyDelete
  14. 1 bila keputusan akan keluar??
    2 borang wajib print??

    *harap sesiapa boleh berikan jawapan

    ReplyDelete
  15. sekarang ni mmg xpayh msukkan result pmr ke?utk permohonan ke kesolah2 diatas tu?

    ReplyDelete
  16. kalau kitA mohon 2 kali macam mana nak cek??

    ReplyDelete
  17. bilakah keputusan kemasukan ke vokasional dikeluarkan??

    ReplyDelete
  18. bila keputusan kemasukan pelajar ke vokasional tahun 2013 akan diberitahu??

    ReplyDelete
  19. sye nak sgt msuk voka harap dpat masuk.....insyaallah....

    ReplyDelete
  20. ade sesiapa yg belum print lagi x??

    ReplyDelete
  21. In case kalau permohonan tak diluluskan, borang tu kita kena print and then fax dekat sekolah tu atau walk in sekolah tu untuk buat rayuan....

    ReplyDelete
  22. kena print ke borang tu?

    ReplyDelete
  23. bile keputusan nak keluar

    ReplyDelete
  24. permohonan boley buat bape kali???

    ReplyDelete
  25. adakah surat akan dihantar kerumah ! ?

    ReplyDelete
  26. Boleh buat pendaftaran hari ni lagi kan ?

    ReplyDelete
  27. nnt bile keputusan dah kuar,,pliss kuarkn link tuk semak kepusan 2 k.....tq

    ReplyDelete
  28. boleh tyer,,nk mohon kv 2 kli boleh ker?..yg berlainan bidang dn sekolh

    ReplyDelete
  29. boleh syer tyer,,,boleh ker nk mohon kv 2 kli..yg berlainan bidang dn sekolah

    ReplyDelete
  30. bila keputusan kemasukan vokasional akan keluar ?

    ReplyDelete
  31. Bila boleh semak keputusan???

    ReplyDelete
  32. keputusan akan keluar pada 11 january 2012 , tadi saya baru je call Kementerian Pelajaran.Jadi maknanya kita terpaksa skolah dulu larh jawab nya -_-

    ReplyDelete
  33. terima kasih atas makluman. jadi sama2lah kita tunggu tarikh 11.1.2013 untuk membuat semakan.

    ReplyDelete
  34. kalau tk dapat simpan surat permohonan kemasokan uh bole masok?sebb saya da ilang..nk mohon da ttup..cm mna?

    ReplyDelete
  35. Keputusan keluar pada 11/1/2013 Hari Jumaat ...

    ReplyDelete
  36. kalau saye nak mohon kolej ni, boleh lagi ke ?
    saye memg dah lame nak masuk kolej vokasional ni, tapi tak sempat nak mohon hri tu..:(

    ReplyDelete
  37. Esok dh blh tahu pmohonan dpt atau x....bdebar rasanya wlaupun bkn sy yg nk masuk...heheee

    ReplyDelete
  38. Keputusan keluar dekat mner ??

    ReplyDelete
  39. keputusan boleh semak esok di www.moe.gov.my . pukul 8 malam . sekian terima kasih

    ReplyDelete
  40. Korang semua dpt x ?? Sye x dpt.....x de rezeki.....spe2 yang dpt tahniah..... =_= hmm......

    ReplyDelete
  41. permohonan masuk ke KV Juasseh akhirnya saya dapat Alhamdulillah ni semua rezeki yang Allah telah bagi kepada saya . Harap2 saya berjaya dekat sekolah sana nnti Amin!!! :D

    ReplyDelete
  42. bila boleh daftar blik hmm :'(

    ReplyDelete
  43. bila boleh daftar untuk tahun depan???

    ReplyDelete

Powered by Blogger.