30 September 2012

Earnings Nuffnang Kembali Menjadi RM0.00

Bila dah akhir bulan, kebanyakan blogger yang memasang iklan Nuffnang pasti tidak sabar untuk tebus/cash out earnings hasil dari blog masing-masing. Bagi yang belum mempunyai blog, jom baca 5 sebab mengapa seseorang perlu mempunyai blog. 

Alhamdulillah, saya telahpun cash out earnings Nuffnang bagi bulan September 2012 pada hari ini yang berjumlah dot..dot..dot..dot, sama seperti bulan-bulan yang lepas. Jumlahnya tidaklah banyak seperti blogger terkenal yang lain tetapi cukup buat hati saya tersenyum gembira. Seronoknya kalau pendapatan Nuffnang mencecah RM2000 setiap bulan :)

Terfikir juga nak buat peraduan/give away tapi ada yang join ke? Siapa setuju sila tinggalkan komen ye.

Tadaa...earnings Nuffnang saya kembali menjadi RM0.00.


* Anda dah cash out earning Nuffnang?

6 comments:

  1. dah cashout.. tapi tak sehebat cik laili yang earning 4 angka tiap2 bulan.. :)

    ReplyDelete
  2. yg peliknyaa dari gliterati jadi non gliterati... ka ada sebab pasaipa jadi mcm tu

    ReplyDelete
  3. belum cash out lagi sebab masih ciput lagi mmm...

    ReplyDelete
  4. boleh ciklaili ajar sy camana caranya tu... sy smpi skrg masih blur ttg pendapatan dr nuffnang ni n camana nk dptkan income dr blog. Musykil2....

    ReplyDelete