Seronoknya Aktiviti Mandi Manda


Anak-anak saya gemarkan aktiviti mandi manda. Baru-baru ini kami telah ke rumah kakak saya yang menyediakan kemudahan 'swimming pool'. Belum pun duduk lama di rumah, Amir dan Amar sudah mula mengajak saya dan suami untuk mandi. Lihatlah gambar-gambar mereka yang sempat diambil ketika aktiviti mandi manda :






Lihatlah betapa seronoknya anak-anak saya dalam video ni :

p/s : Cuti sekolah dah bermula. Ke mana destinasi percutian anda?


Seronoknya Aktiviti Mandi Manda Seronoknya Aktiviti Mandi Manda Reviewed by cik laili on Sunday, September 14, 2014 Rating: 5

6 comments:

  1. Seronok anak-anak dapat mandi dikolam. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok dapat gembirakan anak-anak :)

      Delete
  2. seronoknya dapat mandi kolam terutama musim panas nie...bw daripada anazarin.com

    ReplyDelete
  3. Aahai..seronoknya mandi kolam ..saya dah lama tak bawa ank2 ke tempat mandi.. last lepas raya hari tu je. Itu pun sebab ada buat family day di temoat ada kolam besar..Biasanya kena juga sebulan sekali..

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum..ciklaili,

    seronok nyer mandi manda bersama2 anak.. semalam baru balik dengan family dari batu layar mandi-manda best sesangat . Hilang tension kerja .

    mselim3

    ReplyDelete
  5. anak-anak, kalau dah dapat mandi kolam.. memang best lah.. pagi-pagi sejuk pun tak apa.. Kalau boleh tak nak keluar hihi

    ReplyDelete

Powered by Blogger.