02 October 2013

Earnings Nuffnang RM0.00


Cantik pula bila melihat jumlah earnings Nuffnang untuk blog ciklaili.com pada awal bulan. Dari Sponsored Post, CPUV Campaign dan CPC Campaign semuanya berjumlah RM0.00. Buat masa ini ada juga CPUV Campaign yang 'On Going'. Mudah-mudahan earning CPUV semakin hari semakin meningkat.

Beginilah pendapatan blog ini selepas di cash out pada akhir bulan September yang lalu.


* Bilalah Nuffnang nak bagi Sponsored Post lagi. Hihi..

Alhamdulillah...ini pula cek Nuffnang hasil pendapatan bulan lepas yang baru diterima baru-baru ini.


38 comments:

  1. In Shaa Allah, pasti ada rezeki yang akan muncul tu Cik Laili...

    ReplyDelete
  2. Kalau nuffnang dah biasa bagi tu jangan risau mesti ada lagi dan lagi...:)

    ReplyDelete
  3. Oh, lepas cashout rupanya! Takpa insya allah akan ada rezeki lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang suka tengok bila earnings dah jadi RM0.00. akan kumpul semula earning untuk bulan ini & seterusnya..

      Delete
  4. Habis semuanya sudaj cash out. Ada lagi habuan besar yang menanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a..ada lagi sponsored post yang menunggu masa untuk dibayar..

      Delete
  5. Replies
    1. alhamdulillah..mudah-mudahan rezeki blogger2 lain pun begitu juga..

      Delete
  6. Nuffnang skang banyak PPP ( Pay Per Post ) punya job je.....

    ReplyDelete
  7. oooo...ingt kosong knp rupanya baru lepas cashout..... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..tajuk entri yang membuatkan orang tertanya2 mengapa earning nuffnang RM0.00 :)

      Delete
  8. Blog ni pendapatan tinggi! Walaupun sama2 cashout... nilai bagai langit dan bumi

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog ni biasa2 je. ada masa cash out earning yang nilai 3 angka aje.

      Delete
  9. blog ciklaili xpe..lambat masuk cpuv, tp melekat lama...and masyukk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..kalau ada CPUV kena tingkatkan trafik @ maintain supaya earnings makin hari makin banyak..
      kalau ada banyak CPUV + trafik tinggi memanglah masyuk..

      Delete
  10. Wah ada sponsored post. Bestnya.
    Moga terus masyuukk dan massyyuukk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..harap2 lepas ni dapat lagilah SP dari NN :)

      Delete
  11. Replies
    1. earning bulan ni sikit je. apa2pun syukur alhamdulillah..

      Delete
  12. Replies
    1. kena selalu bersyukur dengan segala rezeki yang diterima dari-Nya

      Delete
  13. tahniah ciklaili, happy saya tgk earnings ciklaili..:) semoga terus suksess ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. blog CM pun dah makin masyuk sekarang. teruskan berblog & moga terus murah rezeki. amin..

      Delete
  14. tak apa, lepas ni leh topup balik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..mudah2an CPUV kali ni akan lebih masyuk. amin..

      Delete
  15. wow...banyaknya cash out yang dapat dari nuffnang...

    ReplyDelete
  16. banyak betul, adakah hasil ni semata mata earning dari CPUV? atau termasuk editorial

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah jarang dapat SP sekarang ni. majoriti earnings dari CPUV.

      tips yang biasa saya gunakan bila dapat CPUV :
      - selagi CPUV On Going kena pastikan trafik blog meningkat setiap hari.
      - bayangkan kalau ada 10 CPUV On Going dengan earnings mencecah RM100 setiap satu, cubalah kira berapa jumlahnya = RM1,000 :)

      Delete
  17. tahniah...semoga terus berjaya dlm dunia blog.

    ReplyDelete
  18. Assalammualikum...tahniah ciklaili,

    moga anda sukses selalu dalam dunia blog nie.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumussalam. terima kasih atas sokongan anda & pembaca lain :)

      Delete