5 Cara Berhubung Dengan ciklaili.com


Blog ini menyediakan 5 cara untuk anda berhubung dengan ciklaili.com iaitu melalui Facebook, Twitter, Google Plus, Instagram dan Email. Anda boleh pilih mana-mana platform yang anda suka dengan hanya click icon yang terdapat di bahagian atas blog ini atau click saja icon di bawah :


facebook twitter google plus instagram mail

Bagi pengguna blogspot yang ingin menggunakan Contact Form ini, anda hanya perlu ikuti langkah berikut :

Add a Gadget > More Gadgets > Contact Form


5 Cara Berhubung Dengan ciklaili.com 5 Cara Berhubung Dengan ciklaili.com Reviewed by cik laili on Sunday, October 13, 2013 Rating: 5

10 comments:

  1. bgs jugak contact form ni. dpt hantar private msg

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. bolehlah pembaca hantar e-mail terus kepada penulis.

      Delete
  2. Replies
    1. nak bagi blog ni mesra pengguna :)

      Delete
  3. baru perasan ada contact form tu cik laili. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. widget baru yang disediakan untuk pengguna blogspot

      Delete
  4. Nampak kemas sikitlah blog cik laili ni..

    ReplyDelete
  5. Wah... Senang dah pengguna blogspot lepas ni. Dah ada contact form

    ReplyDelete
    Replies
    1. widget yang masih baru untuk pengguna blogspot

      Delete

Powered by Blogger.