28 August 2013

Transitions Colourful Food Photo Contest


Berita baik buat anda yang gemar mengambil gambar makanan dan berkongsi gambar tersebut di facebook, anda kini berpeluang untuk menyertai Transitions Colourful Food Phote Contest yang dianjurkan oleh Transitions Optical (S) Pte Ltd. Hadiah yang bakal dimenangi adalah berupa vaucer makanan berjumlah RM200.00 manakala untuk hadiah utama pula bernilai RM800.00.



Bagi yang berminat untuk turut serta, anda boleh ke link berikut :
2.  www.campaignizer.com/transitionslenses_my (melalui handphone)

 * Kalau dah join, jangan lupa minta kawan-kawan untuk vote gambar makanan anda tu. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian yang paling banyak.

16 comments:

  1. menarik ni.. nak kena cuba mana tahu ada rezeki.. :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. cikgu naman pun suka ambil gambar makanan kan?

      Delete
  3. Kalau guna Samsung Galaxy Mega mesti gambar menarik nie... hehehehe

    ReplyDelete
  4. menarik tapi bab nak minta vote2 ni yg leceh sikit.....

    ReplyDelete
  5. gud share, tapi saya tak reti sangat tangkap gambar2 ni.selalu kl tangkap gambar mesti failed, gambar sengetlah..tak sharplah..huhu..apapun, gud luck kpd sesiapa yang nak join..:)

    ReplyDelete