05 July 2013

Cuti Berganti Bagi Negeri Selangor Ekoran Jerebu


Untuk makluman pelajar, ibu bapa dan guru-guru di Selangor, pihak Jabatan Pelajaran Negeri Selangor (JPS) telah mengeluarkan surat arahan bagi menggantikan cuti ekoran berlakunya jerebu baru-baru ini.

Semua daerah negeri Selangor : 13 Julai 2013 (Sabtu)
Klang, Petaling Perdana & Kuala Langat : 3 Ogos 2013 (Sabtu)
Klang & Petaling Perdana : 24 Ogos 2013 (Sabtu)

Surat arahan JPS

9 comments:

  1. ingatkan tak kena ganti. mesti dan wajib la hari persekolahan berganti tu tak ramai yang datang. emmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya memang dah dimaklumkan kena ganti cuti ni, cuma hari ni baru tahu tarikhnya.

      Delete
  2. kena bulan puasa huu ... macam malas nak hantar hahah ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak datang akan jejas kehadiran & tertinggal pelajaran yang diajar pada hari tersebut.

      Delete
  3. ni yg malas ni. nak mengganti dalam bulan puasalak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah dalam bulan puasa ni kita akan lebih rajin ;)

      Delete
  4. Terima kasih pemberitahuan ini. Telah ditandakan pada kalendar untuk peringatan.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, singgah kali pertama dan follow. Sudilah ke blog saya dan follow. Maklumlah masih baru, hehehe. Terima kasih.

    Ya, 13 ni kena ganti.

    ReplyDelete
  6. Yay, nampaknya wife dan anak saya kene bersekolah sabtu ini.

    Saya duk sorang bersantaian di rumah dan goyang kaki. Cuti!

    ReplyDelete