Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) Tahun 2013 (26 April - 5 Mei 2013)

Seperti tahun-tahun lepas, Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) akan kembali menemui anda pada 26 April hingga 5 Mei 2013. Bagi pelajar sekolah rendah, menengah, siswazah, guru-guru dan sesiapa saja yang ingin mendapatkan pelbagai jenis buku, bolehlah datang bersama kawan-kawan, ibu bapa dan keluarga ke PWTC pada tarikh berkenaan.


Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur
Tarikh : 26 April - 5 Mei 2013
Bayaran Masuk : Percuma


Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) Tahun 2013 (26 April - 5 Mei 2013) Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) Tahun 2013 (26 April - 5 Mei 2013) Reviewed by cik laili on Wednesday, April 24, 2013 Rating: 5

13 comments:

  1. Replies
    1. samalah..kalau pergi pun sebab ada pesta buku ni

      Delete
  2. Jom ramai-ramai kira serbu. Harap tidak jatuh hari mengundi yang diramalkan 27hb @ 28hb.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SPR belum umumkan tarikh pilihanraya..insya Allah boleh pergi ke pesta buku dulu :)

      Delete
  3. tak pernah lagi pergi pesta2 buku macam tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak buku2 yang dijual. kalau ada masa bolehlah pergi.

      Delete
  4. dah lama tak ke pesta buku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehlah eyriqazz bawa isteri, Alisya & Azim ke sana nanti..

      Delete
  5. cik laili, ada tak jadual penulis buku utk pesta buku nanti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba tengok gambar di akhir entri ini.

      Delete
  6. saya rasa, saya suka buku tapi at the same time, saya tak gemar..hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka buku tapi tak gemar membaca? macam tu ke?

      Delete
  7. Serius, saya memang suka baca buku.

    Itu sebab saya menulis blog. ;)

    Untunglah siapa di Malaysia. Saya jauh berbatu-batu dari Tanah Air.

    Sedih je ...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.