25 March 2013

Selamat Harijadi Suamiku

Hari ini merupakan hari ulangtahun kelahiran suami, pemilik dan penulis blog lensapujangga.com. Tahun ini sambutan harijadi agak istimewa kerana disambut sehari lebih awal dan diadakan di rumah mertua. Walaupun beberapa orang adik beradik suami tidak dapat turut serta, suasana tetap meriah dengan kehadiran anak-anak kami (Amir dan Amar) dan anak buah suami (Adam dan Ain).

  Selain kek harijadi, kami juga menyediakan spaghetti sebegai menu jamuan.

 
Gambar beramai-ramai bersama mak mertua, adik suami, Amir & Amar dan anak buah suami.

Apa agaknya hadiah harijadi untuk suami dari saya dan anak-anak?

Kalau nak tahu, kenalah tunggu entri yang akan datang.

33 comments:

  1. selamat hari jadi buat suami akak... ^_^ semoga panjang umur, diberikan kesihatan tubuh badan dan dimurahkan rezeki... hadiah apa ek?occay2 saya tunggu next entry...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas ucapan & doa.

      nak tau apa hadiahnya, kena tunggulah :)

      Delete
  2. selamat hari jadi bro!! semoga sentiasa sukses dunia dan akhirat..

    ermmm... hadiah.. hadiahhhh.. ape yea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. suami kata : terima kasih.
      hadiah? jeng..jeng..jeng

      Delete
  3. Selamat hari lahir buat suami Cik Laili.
    MOga bahagia selalu di samping keluarga tersayang.

    ReplyDelete
  4. selamat hari jadi untuk sang suami...semoga dipanjangkan umur..

    ReplyDelete
  5. happy birthday buat suaminya...sedap nya kek tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Mia. memang sedap. kek coklat

      Delete
  6. Ada kejutan hari lahir untuk suami. :-)

    ReplyDelete
  7. happy birthday kepada suami cik laili, ingatan tulus ikhlas ahli keluarga lebih bermakna daripada material..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas ucapan. alhamdulillah..tahun ni lebih istimewa sebab disambut bersama mak mertua & adik beradik..

      Delete
  8. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki saudara sekeluarga. :)

    ReplyDelete
  9. happy birthday..semua akak and suami sentiasa bahagia hingga ke syurga.. :)

    ReplyDelete
  10. owwhh....muda lagi husband cik laili yea.....macam bujang je tengok....hahahaha ( gurau )

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak bujang sebab ada 2 orang anak lelaki yang masih bujang. hehe!

      Delete
  11. selamat hari jadi untuk suami..apa lah hadiahnya kan !

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas ucapan.
      hadiah tu kena tunggu entri yang akan datang. kasi suspen dulu..

      Delete
  12. Selamat hari jadi abg kamarul.. wahh best nya makan2 kak laili... huhu amar makin besar n comel.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Lin. insya Allah tak lama lagi bolehlah join kami ye..
      Amar dah pandai berjalan. tunggu tak lama lagi bolehlah berlari pula..

      Delete
  13. tahniah utk lensapujangga..smg Allah merahmati keluarga ciklaili

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas ucapan & doa kak Ain..
      mudah-mudahan keluarga kak Ain pun begitu juga hendaknya :)

      Delete
  14. Heppy belated birthday tuk suami cik laili..moga panjang umur dan di murahkan rezeki..amin

    ReplyDelete
  15. selamat hari lahir buat suami ciklaili, semoga panjang umur, murah rezeki dan ceria selalu, wahhh happy family!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas ucapan & doa dari Aju :)

      Delete
  16. SELAMAT HARI JADI WAT SUAMI CIK LAILI...SEDAP KEK TUH...!!!

    ReplyDelete