27 March 2013

CPUV Campaigns ciklaili.com vs. Lensa Laili

  CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns sepanjang bulan Mac 2013

Blog Lensa Laili sudah lama tidak ber'update' tapi tengoklah gambar tu - CPUV masih sudi melekat di blog tersebut. Apa rahsianya? Kenalah tanya pihak Nuffnang sendiri.

Ada yang sudi join ke kalau saya buat contest mudah - teka jumlah CPUV.

 Cuba teka berapa jumlah CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns yang diterima untuk blog ciklaili.com dan Lensa Laili sejak Januari hingga 27 Mac 2013? 
Terbuka kepada semua dan boleh meneka sebanyak 3 kali sahaja.
Tarikh tutup : jam 11.59 malam 27/3/2013
Pemenang akan diumumkan pada 28/3/2013

Contoh jawapan (untuk bulan Mac sahaja)

ciklaili.com = 4 CPUV
lensalaili = 4 CPUV

Disebabkan contest ni agak susah juga sebenarnya, jadi saya berbesar hati untuk memberi peluang kepada 3 orang pemenang yang dapat meneka jawapan paling tepat dan terawal :

- Wang tunai RM10.00 untuk seorang pemenang yang dapat meneka CPUV ciklaili.com
- Wang tunai RM10.00 untuk seorang pemenang yang dapat meneka CPUV Lensa Laili
- Wang tunai RM30.00 untuk seorang pemenang yang dapat meneka kedua-dua CPUV ciklaili.com dan Lensa Laili

Ingat...jawapan anda mestilah merujuk kepada jumlah CPUV dan bukan jumlah RM dari CPUV ye. Saya memang sengaja blurkan amount CPUV tu. Jumlah RM tidak banyak mana pun. Lepas ni saya nak cash out earnings Nuffnang untuk bulan Mac 2013 pula.

* Selamat meneka dengan jayanya :)

32 comments:

  1. payahnya tapi saya cubala..
    ciklaili.com-56
    lensa laili-30

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi meneka.
      tunggu keputusannya pada 28/3/2013

      Delete
  2. Assalam, memang susah jugak nak teka nie...

    ciklaili.com - 10

    lensa laili - 4

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam..

      terima kasih kerana sudi join ;)

      Delete
  3. Ciklaili - 13
    Lensa laili - 11

    Cuba nasib..hehe

    ReplyDelete
  4. Ciklaili.com = 42 CPUV
    Lensalaili.com = 35 CPUV

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi join. tunggu keputusannya nanti

      Delete
  5. Banyaknya CPUV yang on going Ciklaili. Mintak sikit.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je. CPUV ciklaili.com atau Lensa Laili?

      Delete
  6. Replies
    1. ada lagi yang lebih hebat. blog saya biasa2 saja.

      Delete
  7. salam, nak cuba nasib gak lah..
    Ciklaili - 23
    Lensa laili - 8

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sebab sudi join. tunggu jawapannya esok :)

      Delete
  8. kita try ehh...
    Cik Laili = 80
    Lensa Laili = 50

    ReplyDelete
  9. Nak cuba jugak :)

    Cik Laili = 17
    Lensa Laili = 9

    ReplyDelete
  10. MV cuba...

    ciklaili.com = 18 CPUV
    lensalaili = 18 CPUV


    ReplyDelete
  11. nak teka

    ciklaili.com = 7 CPUV
    Lensalaili..com = 10 CPUV

    ReplyDelete
  12. buat azimat tambah motivasi, blog ciklaili memang amazing! tahniah!

    ReplyDelete
  13. Akak cuba..

    ciklaili.com = 36 CPUV
    Lensa Laili = 30 CPUV

    ReplyDelete
  14. whoaaa.... kalau stok tiga bulan nie mesti banyak kan....saya teka >>>

    ciklaili : 20
    lensa : 10

    ReplyDelete
  15. alamak,, susahnya nak teka....

    ciklaili.com - 12 CPUV
    lensa laili- 8 CPUV

    ReplyDelete
  16. Banyaknya dapat CPUV. saya tak pernah merasa lagi CPUV ni. Huhu

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah. Murah sungguh rezeki ciklaili asyik dapat CPUV je..nak teka jugak walaupun dah tamat tempoh..
    ciklaili - 37
    lensalaili - 26

    ReplyDelete
  18. nak teka jugalah

    ciklaili.com = 12 CPUV
    Lensalaili..com = 10 CPUV


    ReplyDelete
  19. ciklaili.com = 21 CPUV
    Lensalaili.com = 13 CPUV

    ReplyDelete