30 January 2013

Grand Lexis Port Dickson, Negeri Sembilan

Sana sini saya lihat blog kawan-kawan post tentang percutian, jadi saya nak juga berkongsi pengalaman percutian kami pada tahun 2012 di Port Dickson, Negeri Sembilan. Sebenarnya saya saja nak berkongsi, mana tahu ada yang berminat untuk bercuti ke Port Dickson (PD).

Saya dengan PD mmg tidak boleh dipisahkan. Setahun sekali tidak sah kalau tidak menjejakkan  kaki ke sana. Maklumlah..Melaka dengan PD bukanlah jauh mana. Jarak dari rumah saya ke PD hanya mengambil masa kira-kira sejam. Jika tiada kesesakan jalanraya, perjalanan hanya mengambil masa sejam sahaja. Jom lihat gambar-gambar percutian kami di Grand Lexis Port Dickson, Negeri Sembilan.



Yang paling menarik, hotel yang kami duduki ini berada ditengah-tengah laut dan mempunyai private pool. Selain itu, terdapat juga hotel lain yang tidak berada di atas laut dan harganya juga berbeza. Semua bilik mempunyai private pool sendiri, jadi bolehlah berendam pada bila-bila masa.


Maklumat lanjut boleh dapatkan di laman web Grand Lexis Port Dickson

 -------------------------------------------------------------

Penulis jemputan : mama3heroo


"Assalammualaikum..jutaan terima kasih yang tak terhingga pada ciklaili.com kerana memberi peluang kepada mama3hero seorang blogger baru. Tak sangka blog mama3hero terpilih bagi segmen Penulis Jemputan ciklaili.com. Dikesempatan ini,saya akan menggunakan peluang yang ada dengan sebaik-baiknya..Amin.."

13 comments:

  1. Wah percutian keluarga. Sudah lama juga tidak ke PD.

    ReplyDelete
  2. syoklah kan setiap bilik ada private pool...

    ReplyDelete
  3. memang teringin nak pegi sini, rate satu malam boleh tahan juga ye harganya

    ReplyDelete
  4. Ohhh,saya memang teringin sgt sgt nak pergi.apatah lagi ada private pool...

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti.. pastinya akan menjadi kenangan manis yang sukar di lupakan

    ReplyDelete
  6. best! boleh pergi ni...tahniah penulis jemputan.

    ReplyDelete
  7. Belum pernah bercuti di PD. harap2 dapat juga ke sana nanti. Best sebab setiap bilik ada private pool..
    Tahniah buat penulis..

    ReplyDelete
  8. rasanya antara tarikan kat GRAND LEXIS adalah attached swmimming pool tu kan...

    ReplyDelete
  9. Saya pernah pegi .. atas tiket penginapan percuma .. memang best.

    ReplyDelete