Samsung Galaxy S III : Idaman Kalbu

Pertama kali melihat handphone terbaru Samsung : Samsung Galaxy S III di laman web celcom memang sangat mengujakan. Ditambah pula dengan warna Marble White yang sungguh cantik dan menawan itu membuatkan sesiapa saja yang melihat pasti ingin memilikinya.


Antara ciri menarik Samsung Galaxy S III :


Jangan lepaskan peluang untuk pre-register bersama Celcom : the best network connection and widest coverage in Malaysia bermula pada 25 - 30 Mei 2012 bagi menikmati priority lane semasa majlis pelancaran  Samsung Galaxy S III.  

Cara untuk pre-register :

1. Lengkapkan maklumat anda di  www.celcom.com.my/smartphones/galaxys3.php
 

 2. Kongsi dengan 5 rakan Facebook bagi melayakkan diri untuk menyertai lucky draw dan memenangai Samsung Galaxy S III.


Jom pre-register Samsung Galaxy S III bersama Celcom  hari ini juga.




48hours sponsored post ini dibawa khas oleh ciklaili.com
Samsung Galaxy S III : Idaman Kalbu Samsung Galaxy S III : Idaman Kalbu Reviewed by cik laili on Saturday, May 26, 2012 Rating: 5

5 comments:

  1. Kalau melihat spesifikasi Samsung Galaxy SIII ini memang hebat cuma tidak mampu untuk memilikinya.

    ReplyDelete
  2. ermm...mmg tergoda tgok hp ni...

    ReplyDelete
  3. Cantiklah hp Galaxy ni.. Saya paling suka yang ada Notes.. Dalam meeting taip hp je tak yah lagi guna kertas atau buku nota

    ReplyDelete
  4. akubiomed : harga samsung galaxy s3 ni boleh tahan juga. nak kena pecahkan tabung kalau nak beli. hehe!

    ReplyDelete
  5. Mama Faris : kalau tergoda kena belilah nampak gayanya :)

    muhammad sufi : samsung galaxy note ke? mmg best guna hp tu. bateri pun tahan lama. saya ada buat review ttg hp tu

    ReplyDelete

Powered by Blogger.