20 December 2011

Outdoor Signage Yang Sangat Cantik

Dalam entri Home Signage : Teratak Kasih Kamarul, Laili dan Anak-Anak, saya ada ceritakan tentang signage yang ditempah khas dari Puan Ira melalui blognya, Pink Vintage dan sudah beberapa bulan tergantung di luar rumah kami - Teratak Kasih.

Kali ini, sekali lagi saya menempah signage dari Puan Ira - outdoor signage yang tertulis alamat rumah kami. Semalam, saya telah dimaklumkan bahawa signage tersebut telahpun siap dan akan dipos pada hari Rabu ini. 

 
* Signage ini telah selamat sampai pada hari Jumaat dan diletakkan di luar rumah kami

5 comments:

  1. SoLy : mmg cantik. itu baru tgk gambar je, belum tgk betul2 lagi. tak sabar nak tggu signage ni sampai ke rumah..

    ReplyDelete
  2. Salam. Kak Laili, cantik signage tu.. Erm tak bahaya ke.. akak papar alamat rumah.

    Tentang doodle tu, Nur tak sure nak letak kat mana.

    ReplyDelete
  3. Nur : tq atas peringatan..akan upload gambar tanpa alamat..hehe!

    ReplyDelete
  4. Your welcome.. Its ok, kadang2 memang kita kena saling ingat mengingatkan.. :)

    ReplyDelete