10 November 2011

Semakan Keputusan Permohonan Pertukaran Guru Sesi Januari 2012 | e-GTukar Januari 2012

Makluman kepada guru-guru yang telah mengisi permohonan Pertukaran Guru Sesi Januari 2012 | e-GTukar 2012,  keputusan permohonan anda boleh diketahui mulai hari ini - 10 November 2011 (Khamis) berdasarkan makluman yang telah dinyatakan di dalam laman web tersebut dan bukanlah seperti yang tertera di laman e-GTukar sebelum ini iaitu pada 14 November 2011.


Sila click gambar di bawah untuk terus ke sistem e-GTukar.
(Anda dinasihatkan untuk menggunakan Internet Explorer sahaja
dan bukan Mozilla atau Google Chrome)


* Tahniah untuk guru-guru yang berjaya. Pada yang tidak berjaya, cuba isi permohonan untuk tahun hadapan pula..

3 comments:

  1. yupp.. tahniah... akak x mohon pon almaklum sekolah akak sebelah rumah je, gila ke akak nak mohon tukar.. he hee.. tadi kat sekolah mmg ramai cigu yg menjerit.. bukan sbb suka tp hampa x dapat2 nak tukar ke klantan.... kesiannn... k akak dah folo jom folo balik taw...

    ReplyDelete
  2. aimaniman : samalah kita. rasanya saya cuma perlu isi e-GKekal (eh, ada ke? hehe!) mungkin akan berkhidmat sehingga pencen di sklh tu, insya Allah

    Elih : belum tahu lagi. apa2 maklumat terkini saya akan update dlm blog. tunggu!

    ReplyDelete