15 October 2011

ciklaili.com Sudah Tersenarai Dalam SEO Google

Hari ni saya gatal tangan nak check ciklaili.com menggunakan carian google. Tak sangka pula blog ciklaili.com dan ciklaili.blogspot.com (sebelum bertukar menggunakan domain) sudahpun tersenarai dalam google search engine sebagai blog yang tinggi SEO nya. Alhamdulillah..

Cuba anda taip ciklaili, anda akan nampak seperti gambar di bawah ni :


Jika anda click ciklaili.com, beginilah yang anda akan lihat.


Kalau anda click ciklaili.blogspot.com, macam ni pula rupanya.


* Blog yang tak seberapa pun. Jutaan terima kasih atas sokongan anda semua ;)

7 comments:

  1. seronok kan...mcm pembakar semangat nih...

    ReplyDelete
  2. mzhany : bukan hany punye blog pun dah tersenarai juga ke? cuba check :)

    ReplyDelete
  3. bila saya boleh belajar ilmu SEO ni.. hebat2 tu

    ReplyDelete
  4. Myvird : ilmu SEO tak byk pun. kalau nak belajar Sejarah SPM saya boleh ajarlah..hehe!

    ReplyDelete