22 April 2011

Seronoknya Bila Dapat Banyak Assignment @ Scheduled Tweet ChurpChurp

Sejak berkenalan dengan ChurpChurp beberapa bulan lepas,  saya memang rasa seronok bila terima tugasan baru. Mana tidaknya, nak buat assignment @ scheduled tweet ni bukanlah susah sangat. Kalau tak percaya, sila baca entri mudahnya buat assignment @ scheduled tweet ChurpChurp.

 
 Anda berani? Jom lumba!

Hari ni macam biasa saya check dashboard ChurpChurp. Wow! hari ni dapat 4 assignment baru. Sebelum ni paling banyak dapat pun hanya 3 assignment saja. Memang rasa seronok sangatlah :)


* Hujung minggu ni rasa macam tak cuti aje. Sabtu : ada aktiviti di sekolah saya & Ahad  : ada tugasan di sekolah suami pula.

4 comments:

  1. saya ada bnyk schedule tweets tu..tapi tak phm utk ape...so layankan aje...compose jek...huhu

    ReplyDelete
  2. Dah agak lama tak tgk acc churpchurp. Tapi Alhamdulillah, sy pun ada dpt assignment td. :D

    ReplyDelete
  3. man : yup..compose dgn ayat yg power..

    oktant : jom buat assignment churp2

    ReplyDelete
  4. dah dpt dua assignment untuk sebulan join churpchurp..sgt seronok kan? hehe..

    ReplyDelete