12 July 2010

Earnings Nuffnang : Nak Cash Out Atau Tidak?

Hari Isnin macam biasalah saya akan check nuffnang. Alhamdulillah setiap minggu earnings semakin bertambah. Terfikir juga, nak cash out sekarang atau tunggu sampai hujung bulan ni? 

Jumlah earnings saya yang sedikit

Pertama kali dapat earning pada 28/2/2010 & kali kedua pada 26/4/2010. Memang ambil masa juga nak tambah jumlah earning masa tu. Takpe..kena banyak2 bersabar, kan?

Lepas baca Tips Untuk Cashout Nuffnang, barulah saya puas hati dan akan menyimpan earnings + buffered earnings sehingga boleh beli sofa untuk rumah baru.


Saya nampak iklan baru di LB. Ntah2 nak dapat BE lagi kot? Bestnya :)


2 comments:

  1. set a target.. then cash out when reaching the target amount =)

    ReplyDelete
  2. My advise is cashout at the end of the month. Kalau tengah2 bulan macam ni rugi.
    Also, amount tak penting. Tapi kalau nak set target pun boleh aje.
    Good luck!

    www.boisanerd.blogspot.com

    ReplyDelete