14 June 2010

2010 World Cup Jersey on Facebook

Demam bola datang lagi. Rasanya blogger lain dah lama tulis entry tentang ni. Terus terang saya katakan yang saya tidak berapa tahu tentang bola. Sikit2 tu adalah :)

Sebenarnya saya bukan nak cerita tentang bola tapi nak kongsi aplikasi yang ada di facebook iaitu 2010 World Cup Jersey on Facebook. Ahaa..caranya cukup mudah & dengan hanya dengan 3 langkah saje jersi anda akan siap dibuat.

Cara2nya :
1. Mesti login facebook dulu
2. Click aplikasi ini & ikut langkah seterusnya seperti gambar berikut :-

Kena pilih negara mana yang mana anda sokong


Pilih nama & nombor jersi

 
Jersi saya :)

Sila abaikan negara mana yang saya sokong sebab saya tidak menyokong mana2 negara pun kecuali Malaysia :) Tapi sayangnya Malaysia tak masuk pun World Cup.

0 Comment:

Post a Comment