08 October 2014

Wordless Wednesday : Rezeki 18 CPUV Nuffnang



Saya rasa bukan saya seorang saja yang mendapat rezeki seperti ini kerana dalam minggu ini saja sudah ramai blogger yang menulis tentang CPUV yang mereka terima dari Nuffnang. Di sini saya ingin kongsikan tips berguna berdasarkan pengalaman saya beriklan bersama Nuffnang :

"Jika mendapat CPUV, trafik blog hendaklah ditingkatkan agar earnings CPUV juga akan meningkat. Bayangkan jika setiap CPUV mencecah RM50 - RM100, darablah dengan jumlah CPUV yang ada. Mesti boleh mencecah ratusan dan ribuan RM.

* Agaknya pihak Nuffnang juga baca entri saya tentang Kisah Blog Yang Tidak Ber'update' kot?

13 comments:

  1. 18 CPUV sekali on going...rezeki2...memang Nuffnang tengah bermurah hati sekarang ni...hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah hati sementara aje sebab sistem Nuffnang ada masalah. sebab tu ramai yang dapat CPUV tu..

      Delete
  2. banyak juga yang masih aktif...
    Tahniah cikgu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tunggu sistem Nuffnang kembali pulih. kita tunggu ada berapa CPUV yang ada sebenarnya :)

      Delete
  3. untung kak laili..orang tak reti la...baru nak belajar

    ReplyDelete
  4. Wah banyaknya.. Akak pun ada dapat juga walau tak sebanyak laili

    ReplyDelete
  5. heheh nuff tgh murah hati, walau ciput jadilah kan haha

    ReplyDelete
  6. Tahniah ciklaili, akak punya 12 je, tapi confused lah sebab banyak cpuv berulang...apapun alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. Banyak tuh. Dapat pula trafik UV kencang memang seronok.

    ReplyDelete
  8. sebenarnya CPUV yg berulang tu adalah mslh teknikal dari nuffnang. sy pun dapat 18 cpuv jugak. tp dah agak dah sebenarnya bukan itu cpuv sebenar kita.

    jum baca entry pasal nuffnang double triple cpuv nie:
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/penjelasan-nuffnang-ada-masalah-cpuv.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya saya dah agak mesti ada kesilapan dalam sistem Nuffnang.
      terima kasih cik balqis atas info ni :)

      * kalau ada sikit CPUV pun kena tingkatkan juga trafik untuk dapat earnings yang tinggi.

      Delete
  9. ramai gak yang dapat ni..jeles juga..:D

    ReplyDelete