15 October 2014

Takwim / Kalender Persekolahan Tahun 2015


Takwim / Kalender Persekolahan Tahun 2015 sudah dikeluarkan secara rasmi di laman web KPM - www.moe.gov.my. Takwim ni terbahagi kepada 2 kumpulan :




1. Kumpulan A untuk sekolah-sekolah di negeri Kedah, Johor, Kelantan dan Terengganu 

2. Kumpulan B untuk sekolah-sekolah di negeri Perlis, Pulau Pinang, Perak, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Pahang, Sabah, Sarawak, WP Kuala Lumpur, WP Labuan dan WP Putrajaya.


* Selamat menjalankan tugas di tahun 2015 :)

11 comments:

  1. senanglah kan kalau dah keluar takwim persekolahan ni..nak plan cuti pun tak susah..tapi tetap kena link dengan takwin sekolah sendiri pula..anyway, tq ciklaili dengan perkongsia ini..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. kena buat perancangan cuti dengan baik. takut2 clash dengan program sekolah pula nanti

      Delete
  2. Wah...dah keluar dah. Thanks Cik Laili for sharing.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a..dah keluar. selamat merancang percutian atau apa saja aktiviti untuk tahun 2015

      Delete
  3. Wah..cepat nye dapat info..dah boleh buat perancangan cuti ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. Bagus laili, senang nak buat buku pengurusan sekolah tahun depan

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..senang nak merancang program sekolah bila takwim persekolahan dah keluar..

      Delete
  5. Cepat dah masa berlalu, tak lama je lagi dah 2015.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tinggal 2 bulan lebih aje lagi nak meangkah ke tahun 2015

      Delete
  6. assalammualaikum...ciklaili.. contoh soalan sejarah ini adakah ia akan keluar dalam peperiksaan nanti??

    ReplyDelete