03 June 2014

,

Nuffnang Poll 2.0 Bantu Mengenali Siapa Pembaca Blog Anda


Anda tentu perasan Nuffnang Poll 2.0 yang dipasang di blog ciklaili.com ini kan? Masa mula-mula saya memasang poll ini, terfikir juga ada ke yang sudi menjawab 15 soalan mudah yang terdapat pada poll? Alhamdulillah...bila saya semak keputusan poll tersebut, ramai juga yang telah menjawabnya. Terima kasih banyak-banyak.

Bagi pengunjung dan pembaca yang belum menjawab poll ini, sudi-sudikanlah untuk click poll tersebut (seperti di dalam gambar di bawah).

 

15 soalan yang diajukan melalui poll tersebut membolehkan anda mengenali siapakah pembaca blog anda dari segi usia, pekerjaan, negeri dan lain-lain lagi. Selain itu, saya juga dapat mengetahui apa yang pembaca inginkan dalam blog ini.


Tak sangka ada juga yang ingin menyertai jika saya anjurkan contest/giveaways. Insya Allah satu masa nanti ye. Tunggu...


Bagi yang ingin memasang Nuffnang Poll 2.0 di blog, sila click sini.


13 comments:

  1. Replies
    1. dah lama juga ada poll 2.0 ni cuma keputusan poll baru2 ni aje boleh tengok

      Delete
    2. pasang macam biasa lah kak laili kan ? dia untuk apa sebenarnya ? tak faham sgt function dia

      Delete
    3. ha'a..pasang script macam biasa. ada 15 soalan yang dah sedia ada untuk dijawab & kita boleh tengok keputusan setiap soalan tu. cubalah pasang, baru tahu macammana..

      Delete
  2. Macam nak pasang juga tapi malu pula

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasanglah kak. Nanti boleh kenal siapa pembaca blog akak..

      Delete
    2. malu biar pada tempatnya ustazah ain..jom bertanya ..heheh

      Delete
    3. betul tu cik RA. jangan lupa pasang di blog anda ye..

      Delete
  3. Dulu ada pasang.Versi baru ini belum pernah dicuba lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. versi 2.0 lebih menarik. jangan lupa pasang di blog anda ye..

      Delete
  4. belum memcuba, tetapi dah jawab semua soalan dalam poll cikgu tu.. ^_^

    ReplyDelete
  5. betul kak, dari sini baru dpt tahu siap pembaca blog dan apa yg mereka inginkna

    ReplyDelete
  6. Tak pernah pulak guna poll ni.okay orite jugak kan...

    ReplyDelete