17 June 2014

Jadual Waktu Peperiksaan UPSR 2014


Berdasarkan entri Tarikh Peperiksaan UPSR 2014, peperiksaan UPSR pada tahun ini telah ditetapkan pada 9 hingga 11 September 2014. Untuk makluman calon, ibu bapa dan guru-guru, jadual peperiksaan UPSR telahpun dikeluarkan oleh pihak Lembaga Peperiksaan Malaysia. Di sini saya kongsikan jadual waktu tersebut sebagai persediaan bagi menghadapi peperiksaan UPSR 2014.

* Jangan lupa untuk membaca entri Panduan Menghadapi Peperiksaan.

  Click link di bawah untuk download

Jadual UPSR 2014 

 

16 comments:

  1. wah..dah boleh congak-congak nih...nasib tahun ni takde kelas upsr..

    ReplyDelete
  2. good luck buat adik2 yg menduduki peperiksaan ini,

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah-mudahan mereka semua akan beroleh kejayaan cemerlang dalam UPSR

      Delete
  3. Selamat maju jaya untuk semua bakal calon upsr tahun ini.

    ReplyDelete
  4. minta nak share juga cikgu..sy kan kreditkan kpd cikgu.. ^_^

    ReplyDelete
  5. Bagi adik-adik yang nak ambil upsr dah boleh stanby dah :)

    ReplyDelete
  6. Oooo dah nak exam UPSR ek..gud luck buat calon..hehe..

    ReplyDelete
  7. Semoga adik-adik yang bakal menghadapi UPSR dapat menjawab dengan baik. Sekiranya tidak dapat capai keputusan cemerlang jangan putus asa. Masih banyak jalan lain untuk berjaya.

    ReplyDelete
  8. Terima kasih atas info ini..mohon share ya

    ReplyDelete
  9. Jadi jadual ikut yang lama, maksud saya tidak ada perubahan...

    ReplyDelete
  10. Pastikan tiada soalan yang dibocorkan .terdapat soalan2 bocor yang dihantar thru wassap sedang berlegar sekarang ini.

    ReplyDelete