16 March 2014

Puas Hati Bila Mereka Gembira

Jika anda membaca entri wajah blog ciklaili.com, anda dapat melihat bagaimana rupa blog ini sejak tahun 2009 hingga kini. Pada saya, blog yang kemas, pemilihan warna yang sesuai dan tidak terlalu banyak widget adalah lebih baik. Anda boleh membaca entri tentang 9 Ciri-ciri Layout Blog Yang Kemas.

Pada awal tahun 2014, saya telah mencuba untuk merubah wajah / make over blog rakan-rakan terdekat. Alhamdulillah...rakan-rakan termasuk suami amat gembira dengan make over yang telah dilakukan. Jom lihat hasil sentuhan saya yang tidak seberapa ini.




* Ada sesiapa yang nak make over blog dengan ciklaili.com?

25 comments:

  1. Terima kasih kak. Saya sangat puas hati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama Muiez. moga lebih bersemangat untuk terus menulis blog :)

      Delete
  2. Tq Laili. ...menepati apa yg dikehendaki. Ceria dan pancawarna

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kak. alhamdulillah..puas hati saya bila akak suka make over yang saya buat. template tu memang cantik..

      Delete
  3. Salam kenal cikgu.. Memang kemas dan cantik semua template hasil tangan cikgu. Tahniah..! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga buat ctfand. template tu memang dah sedia ada. saya cuma make over sikit2 aje..

      Delete
  4. wahh..make over yg mendtgkan cemburu di hati saya..haha..patutlah sunyi sepi je akhir-akhir ni blog ciklaili ni..tuan tanah dah buat part time make over blog plak..hehhe..suka..suka..tahniah! semoga terus sukses dlm apa jua bidang yang diusahakan..amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh..sebenarnya bukan sebab make over ni saya menyepikan diri. cuma agak sibuk dengan tugasan seharian. jadi bila berkesempatan barulah dapat update blog ini..

      Delete
  5. ciklalili memang cikgu serba boleh..

    ciklaili sori out of topic saya nak tanya pasal pendaftaran darjah 1 2016 kalau kita daftar online tu pastu sekolah yang kita nak tu tak disenaraikan camna eh. boleh minta tukar tak? camna prosedur nya, isi dulu mintak tukar kemudian ke? tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, saya ni biasa2 aje :)

      pendaftaran darjah 1 hanya dibuat sekali sahaja secara online. untuk proses kemaskini boleh dibuat sebanyak 3 kali. jika sekolah yang dipohon tiada dalam senarai, saya cadangkan anda pergi ke sekolah yang berkenaan.

      boleh rujuk entri ni - http://www.ciklaili.com/2014/03/pendaftaran-murid-tahun-satu-negeri.html

      Delete
  6. Akak pon suka tengok blog tu semua nampak menarik dan sangat kemas.

    ReplyDelete
  7. salam cikgu...

    cantik2....brp kosnya cikgu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..

      saya hanya buat untuk blogspot. FOC je :)

      Delete
  8. Replies
    1. taklah teror mana. setakat make over sikit2 aje tu..

      Delete
  9. Theme blogspot pun sudah semakin gempak.

    ReplyDelete
  10. memang cantik-cantik semua design blog di atas dan ringan sekali, blog saya agak berat

    ReplyDelete
    Replies
    1. saudara munir nak kena buat make over blog juga nampaknya :)

      Delete
  11. salam..lama tidak bertandang ke sini..terbaiklah Ciklaili...kepuasan hati kita adalah kepuasan hati orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam. bila mereka gembira, saya pun rasa puas hati :)

      Delete
  12. Salam. Memang cantik dan menarik. Ada tarikan untuk saya terus membaca dan mendapatkan maklumat. Tahniah!

    ReplyDelete
  13. Sangat sedap dipandang mata, semoga semakin sukses.

    ReplyDelete