29 December 2013

Penulis Jemputan ciklaili.com


Bermula pada tahun 2013, saya telah membuka ruang untuk blogger yang menyertai Bloglist Setahun Dari ciklaili.com menjadi penulis jemputan di blog ini yang mana mereka ini dipilih berdasarkan pemilihan dalam 5 blog pilihan ciklaili.com. Selain itu, peluang juga diberikan kepada pembaca blog ini melalui entri Peluang Menjadi Penulis Jemputan ciklaili.com.


Saya ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada semua penulis jemputan yang telah sudi berkongsi kisah dan pengalaman mereka di dalam blog ini. Sebagai penghargaan, 5 orang blogger akan menerima wang saguhati dari saya berdasarkan jumlah view yang paling banyak dikunjungi oleh pembaca blog ciklaili.com. 

Berikut adalah susunan entri dari 19 orang penulis jemputan ciklaili.com berdasarkan view terbanyak setakat 29 Disember 2013 :

BloggerEntri
lobamPersediaan Sebelum Menunaikan Umrah (7276 View)
elynnshazlinProgram Pertukaran Pelajar Malaysia Ke Korea (4213 View)
Puan BeeMom Blogger Dengan Ranking Dunia (2495 View)
Sutera UnguResepi Ayam Masak Merah Banjar @ Ampal (2394 View)
Dayat Cara Mengira Bil Eletrik Anda (2220 View)
aynora nurTip Mencari Pekerjaan Yang Sesuai
AkuBiomedTip Mudah Komen Di Blog
dzuandieyPengalaman Manis : Guru Dicium 5 Kali Sehari
Aju MohitTaman Rama-Rama Ayer Keroh, Melaka
LizayatiPenyakit Ekzema dan Rawatannya
Qaseh iManieDesa Water Park Kuala Lumpur
mama3herooGrand Lexis Port Dickson, Negeri Sembilan
Aisy NasihaMenjelajah Hutan Pendidikan Bukit Gasing
adynaUri Melekat / Placenta Accreta Semasa Mengandung
AdibahTips Kejayaan Penyusuan Susu Ibu
Blog Untuk Semua Jenis Ubat Yang Membatalkan Puasa
Embun Munajat Allergi Dan Cara Mengatasinya
Faizal Panduan Meningkatkan Tumpuan Dalam Pembelajaran
ArraziLawatan Ke Kota Walili, Meknes

10 comments:

  1. mrjocko pun nak jadi penulis jemputan jugak la,,, :)

    ReplyDelete
  2. Tak sempat nak jadi penulis jemputan.. sorry sesangat cikgu.. huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kisah KiD. faham situasi full time blogger yang sibuk tu. hihi

      Delete
  3. tahniah kepada semua pemenang.. :-) nnt nak apply jadi penulis jemputan dlam blog cikgu juga la.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mereka semua pemenang di hati pembaca blog ini. saya pilih berdasarkan view yang paling banyak (hakikatnya semua entri diterbitkan pada masa berlainan tapi entri tersebut paling banyak dibaca di blog ini)

      Delete
  4. minta maaf... mia tak sempat sempat nak kasi entri sampai sekarang huhuhu... aritu ingat, pastu dah terlupa...

    ReplyDelete
  5. Syukur alhamdulillah..ada peluang lg x klu nk menulis utk thn 2014?

    ReplyDelete
  6. Terima kasih dengan peluang yang diberikan tempoh hari. :)

    ReplyDelete