21 December 2013

,

Buat Duit Dengan 'Exabytes 100 Blogger Ads Program'


Jika anda seorang blogger, pasti anda pernah mendengar tentang Exabytes 100 Blogger Ads Program. Program ini memberi peluang kepada para blogger untuk mendapat duit dengan hanya memasang banner Exabytes di blog masing-masing. Sebelum ini saya pernah menerima 2 kali cek dari pihak Exabytes setelah saya memasang banner Exabytes di blog ini. 



Bagi yang berminat untuk turut serta dalam Exabytes 100 Blogger Ads Program ini, saya kongsikan kandungan e-mail yang  saya terima dari pihak Exabytes pada 20 Disember 2013 :
Hi Sir/Madam,

Good day. We are from Exabytes Network Sdn Bhd, currently we are having Exabytes 100 Blogger Ads Program.This program is designed to let you earn extra income by placing a banner on your blog.

Steps :
1. Our MINIMUM requirement is 350 unique visitors daily.
2. Submit a screenshot of your unique visitors for the past 2 months to marketing@exabytes.com.my, Google Analytic screenshot preferred.
3. The approval process will take 5-7 working days.
4. After approval, we will prepare the banner script in 5-7 working days.

Terms and Conditions :
1. Blog traffic must be mainly from Malaysia.
2. Payment will be made 6 weeks after the banner is up by bank transfer.
3. Payment  will only be sent to bank accounts in Malaysia.
4. Advertising approval depends on blog traffic, traffic source, content niche and bounce rate.

If you are interested,  please email to us at marketing@exabytes.com.my
If you have any enquiries, please do not hesitate to contact us. Thank You!

Good Deal Team
-----------------------
Exabytes Network Sdn Bhd
Web: http://www.exabytes.com.my
Helpdesk: http://support.exabytes.com.my
Blog: http://blog.exabytes.com.my
Facebook: http://facebook.com/exabytes.com.my
Nampak senang saja kan syarat-syarat untuk turut serta dalam program ini. Jadi, jangan buang masa anda dan terus hantarkan e-mail kepada pihak Exabytes. Inilah peluang untuk buat duit dengan blog.

Terkini untuk Terma & Syarat Exabytes :

*You are required to put our ads for 2 months before Exabytes issue the payment.
*Exabytes will do fund transfer to your bank account.
*If actual traffic is less than half of the traffic you have provided, Exabytes reserved the rights to hold the payment
*You are required to used Exabytes script as banner.

23 comments:

  1. Replies
    1. sama-sama. kalau blog reez mesti nilainya tinggi tu

      Delete
  2. menarik ni kak... agak2 pendapatan tu ok tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pihak exabytes akan tawarkan berdasarkan UV blog. yang bestnya kita tak perlu nak buat apa2. cuma pasang banner dalam beberapa tempoh tertentu.

      untuk blog ciklaili.com - 1st pasang dapat RM50. 2st pasang dapat RM130..

      Delete
  3. nampak bagus je exabytes ni kan nnti nak cubalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bagus. saya baru je hantar permohonan untuk program kali ni. dah lama juga tak pasang banner exabytes sejak stop akhir tahun lepas.

      Delete
  4. Sudah sertai. Menunggu cek dari mereka. :-)

    ReplyDelete
  5. sy pun pernah dpt cek exabytes sebelum ni selepas memohon utk bekerjasama...

    tp yg kali ini, selepas sy reply, senyap pula. dah cukup kuota mungkin

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan risau. mereka ambik masa beberapa hari untuk proses.tunggu & terus menunggu..

      Delete
  6. lepas ni bisa dicuba bwat alternative buat duit online,,hehe

    salam blogger

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. silakan..hantar email & screenshot UV blog anda..

      Delete
  8. alhamdulillah sudah beberapa kali mencuba, kepada yg belum jom join

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan Aju. pasang banner untuk 3 bulan saja & dapat bayarannya.

      Delete
  9. wah, bagus ni,Tak pernah cuba lagi..erkk..dah lama tak singgah sini sebab sibuk dengan urusan sekolah, tak sangka pula ciklaili.com dah berubah wajah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa hantarkan e-mail. senang je nak buat duit dengan Exabytes.

      * ubah sikit je..

      Delete
  10. dah banyak kali dapat.. tapi sekarang tak pasang dah.. hohoo

    ReplyDelete