Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com

 

Jom sertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com". Segmen ini berlangsung daripada 1 September 2013 hingga 30 September 2013. Caranya mudah sangat.
  1. Follow Blog cikguzamrud.com, Tambah Google+ hijau zamrud.
  2. Buat entri bertajuk "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com"
  3. Copy paste kod HTML yang telah disediakan.
  4. Tinggalkan link (URL entri) anda diruangan komen entri ini.
Blog rakan blogger yang menyertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com" akan tersenarai dalam bloglist cikguzamrud.com sehingga 31 Disember 2013.

Segmen ini dibuat sempena pertukaran domain pbssainsonline.blogspot.com kepada cikguzamrud.com. Selain itu, ia memberi peluang kepada cikguzamrud mengenali rakan-rakan blogger dan menziarahi blog rakan-rakan blogger. Secara tidak langsung segmen ini dapat merapatkan lagi persahabatan sesama blogger.

Kepada semua rakan blogger, selamat berkenalan. Terima kasih kerana memberi menyertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com". Sokongan kalian amat saya dihargai.

* Sebenarnya sudah lama ciklaili.com  tak menyertai mana-mana segmen yang dianjurkan oleh blogger. Entri ini adalah sebagai sokongan kepada blog cikgu Zamrud yang turut menyertai Bloglist Setahun Dari ciklaili.com.

Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com Reviewed by cik laili on Sunday, September 08, 2013 Rating: 5

3 comments:

Powered by Blogger.