05 June 2013

Gambar Candid ciklaili.com Di SBDdB13


Tersenyum sendiri bila melihat 2 keping gambar candid saya (bertudung merah jambu) semasa sesi pendaftaran Seminar Buat Duit Dengan Blog anjuran Denaihati yang sempat diambil oleh saudara Azman Ishak selaku Official Photographer untuk majlis tersebut. Saya telah hadir bersama suami dan Ustazah Ain yang merupakan rakan guru yang mengajar di sekolah yang sama. 

Sebenarnya saya rasa agak kecewa juga kerana tidak sempat bertegur sapa dengan beberapa orang blogger yang memang ingin saya jumpa di SBDdB13. Sepanjang seminar tersebut memang kusyuk mendengar apa yang disampaikan oleh ahli panel yang hebat-hebat belaka.  Mujurlah semasa balik ke Terengganu baru-baru ini, saya dapat juga bertemu dengan cik tom yang comel.


Agak-agak dialog apa yang sesuai untuk gambar-gambar di atas ye?

Untuk melihat gambar-gambar lain yang diambil oleh saudara Azman Ishak, sila ke Koleksi Pilihan : Gambar-Gambar Sekitar Majlis Seminar Buat Duit Dengan Blog 2013.

34 comments:

  1. Replies
    1. jarang orang ambil gambar candid saya tapi di SBDdB13 terkenalah pula. hihi!

      Delete
  2. Gambar 1 : nama saya Laili , blog ciklaili.com
    Gambar 2 : Yeah , jumpa sudah..tandatangan dulu ye Ustzah Ain..

    Tekaan Dialog dr Saya.. hehe

    ReplyDelete
  3. Perasan je aritue. Tapi segan nak tegur. Hehehe

    ReplyDelete
  4. acara ni memang hebat
    dah beberapa hari berlalu pun masih terasa meriahnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. majlis ilmu yang sangat berguna kepada para blogger & mereka yang ingin buat duit dengan blog..

      Delete
  5. perasan cik laili masa kat sana. hoho..

    ReplyDelete
    Replies
    1. perasan masa nak keluar dari dewan untuk tea break ke?
      saya nampak juga titan tapi segan nak bertegur sapa ;)

      Delete
    2. perasan kebanyakkan orang. Antara yang paling awal masuk dalam dewan tu. HOho..

      Delete
  6. Saya tak terperasan.. dan kecewa sikit jugak la tak banyak tegur blogger.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan..tumpuan lebih untuk dengar apa yang disampaikan oleh ahli panel. tak sempat nak jeling2 blogger lain..

      Delete
  7. Replies
    1. memang meriah sebab dihadiri oleh blogger & bukan blogger..

      Delete
  8. gambar candid begini memang menampakkan karekter sebenar kita..tak da posing maut punya.

    entri terkini : Promosi Kontes Backlink Yang Tak Terkalah

    ReplyDelete
  9. Ada gak gambar. Saya je yg takde gambar

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin ada kot tapi tak di upload dalam entri tu..

      Delete
  10. Semua crita pasal SBDdB13 ni...nasib baik jauh, kalau tak dpt join jugak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah lain kali bolehlah join sekali..

      Delete
  11. Rezeki saya dapat tegur walaupun sepintas lalu... takpe2x nanti kita arrange makan sate kambing.... hehehehe

    ReplyDelete
  12. Nampak perbualan yang menarik. Apalah agaknya dibualkan. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya waktu tu MB tengah tanya nama untuk ditulis atas pelekat warna hijau..

      Delete
  13. Memang seronok bila dapat bersama-sama bloger lain, dapat bertukar2 pandangan dan idea. ^__^

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang betul tu. dapat juga bertukar2 namecard dengan blogger lain..

      Delete
  14. kenapa muka saya yang hensem tu terlindung? aaaaaaaa... hhehee

    ReplyDelete
  15. salam kenal ciklaili...

    seronoknya dapat hadir ke majlis ilmu macam tu. mesti byk ilmu yg dikongsikan oleh blogger2 hebat tu kan...

    ReplyDelete