22 May 2013

Wordless Wednesday : Bodyguard



Syukur alhamdulillah...saya dikelilingi oleh 3 orang lelaki / bodyguard yang sentiasa bersama disaat susah dan senang - suami, Amir dan Amar.

posted from Bloggeroid

31 comments:

  1. dah ada 3 bodyguard camni..takde org berani kacau =)

    ReplyDelete
  2. dah cukup hebat dah bodyfuard ni...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodyguard kiri, kanan & belakang. nak kena tambah sorang lagi untuk bodyguard bahagian depan..

      Delete
  3. haha..nice..m3h ade 4 bodyguard..kene tambah lg sorang ni ciklaili

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. dalam masa yang sama, saya juga menjaga mereka bertiga :)

      Delete
  5. bodyguard yang memahami tuannya...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mereka buah hati pengarang jantung saya :)

      Delete
  6. Replies
    1. hihi..senyum aje suami & anak2 bila saya bacakan komen ni :)

      Delete
  7. bestnya ada bodyguard~ ^_^ hehe

    ada masa nnt, ble lah join segmen #1 saya,

    http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/05/segmen-1-by-syanpunyabelog-saya-nak.html

    ReplyDelete
  8. 3 hero bila pulanya hadir si puteri?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya suka anak lelaki. mungkin sebab adik beradik ramai yang perempuan. kalau ada rezeki dapat anak perempuan lepas ni, terima dengan hati terbuka :)

      Delete
  9. bodyguard yang memeriahkan suasana
    moga2 sentiasa bahagia untuk ciklaili sekeluarga
    dunia dan akhirat

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. mudah-mudahan teh ramuan pun begitu juga..

      Delete
  10. ada 3 hero ini erm..sy ada 1 sahaja huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seorang hero tu pasti gagah perkasa, kan?

      Delete
  11. heheh.. 3 hero.. bodyguard tak berbayar ni.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodyguard yang sentiasa berada di sisi...

      Delete
  12. assalamualaikum ciklaili....senang nyer dah ada bodyguard...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam. memang best..dalam masa yang sama saya pun jadi bodyguard pada mereka juga.

      Delete
  13. amar....amir...senang nak panggil..

    ciklaili, just nak inform blog saya http://cikgunabil.com pernah di-reset dan di-publish kali ke2 sebelum ni atas masalah teknikal..so itu sebab bila saya update post, blog saya di LIST SETAHUN CIKLAILI tu tidak updated..kalau boleh enter semula address blog saya tu..terima kasih ciklaili..

    ReplyDelete