11 May 2013

5 Blog Pilihan ciklaili.com (Part 7)

Masih panjang lagi senarai blogger yang telah menyertai Bloglist Setahun Dari ciklaili.com yang masih belum diperkenalkan kepada pembaca blog ini. Bloglist tersebut telah masuk bulan ke-6 dan tinggal lebih kurang 7 bulan lagi sebelum berakhir pada 31 Disember 2013. Bagi yang ingin turut serta dalam bloglist ini peluang anda masih ada. Oklah, kali ni saya ingin perkenalkan 5 blog milik blogger perempuan yang menjadi pilihan saya. 



2. shamila 


3. adyna


4. hainom




2 blog bertuah yang terpilih untuk menjadi penulis jemputan ciklaili.com : 

adyna dan aRmS rEnEe

TAHNIAH..

Penulis jemputan boleh menulis apa saja entri berbentuk :

1. peribadi, keluarga & anak-anak
2. catatan percutian & pengalaman
3. perkongsian ilmu - tip, panduan, resepi, petua dll
4. hasil nukilan - cerpen, sajak, pantun
5. promosi blog termasuk segmen, contest & perniagaan online 

  • Entri boleh ditulis menggunakan bahasa Melayu atau bahasa Inggeris dan digalakkan untuk menggunakan tatabahasa yang betul. 
  • Entri berbentuk fitnah, hasutan, perkauman, kontroversi, politik, lucah dan artis adalah dilarang sama sekali.
  • Gambar dan pautan yang bersesuaian adalah dibenarkan.
  • Entri yang diterbitkan akan menerima bayaran saguhati dari pihak ciklaili.com.
Sila e-mailkan draft entri anda ke ciklaili@yahoo.com

27 comments:

  1. Replies
    1. siapa yang join Bloglist Setahun Dari ciklaili.com secara automatik akan diperkenalkan kepada pembaca blog ini..

      Delete
  2. Agaknya blog saya ada dalam senarai tak? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diana dah join Bloglist Setahun Dari ciklaili.com ke?
      kalau dah, insya Allah akan dipilih nanti. kalau belum..masih sempat nak join lagi..

      Delete
  3. terima kasih ciklailai untuk backlink ni.. =)

    ReplyDelete
  4. Ala... tak smepat nak join.Tapi sempat review Cik Laili di Alexa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bloglist setahun dari ciklaili.com masih dibuka sehingga 31/12/2013..jomlah join..

      Delete
  5. Alhamdulillah blog saya menjadi pilihan kali ini, kena cari idea menulis nie ;) terima kasih cikgu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama. jangan lupa email draf entri kepada saya ye :)

      Delete
  6. Ohhhh TQ cik Laili...so maksudnya okje kena buat satu entri untuk disumbangkanlah yeh.....Insyaallah ci laili...akan okje usahakan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 penulis jemputan yang terpilih kali ini - adyna & armsrenee..tapi kalau anda nak sumbangkan entri pun tidak mengapa :)

      Delete
    2. hehe...tulah cik laili kalau baca tak fokus! hehe

      Delete
  7. Nanti boleh la pilih saya juga ye.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah..tunggu giliran anda nanti ye :)

      Delete
  8. boleh juga nak mencuba segmen ini untuk memeriahkan lagi suasana..

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada mereka, pilihan ciklaili ni memang terbaik..

    ReplyDelete
  10. hebat2 semuanya!

    inshaAllah akan terjah ke 5 blog pilihan ni

    ReplyDelete
  11. owh...cik laili. Tak perasan, nasib baik bukak cbox... mrs armsrenee akan cuba meenulis nanti yer...still recovering from hand surgery... thanx di atas pencalonan, and will be right back asap.

    ReplyDelete
  12. Rasanya tidak tersenarai dalam bloglist. Hehe.. Takda peluang la nak diperkenalkan. Hehe

    ReplyDelete
  13. pernah sigga blog bardboo je..ehee..nampak sangat jarang blogwalking

    ReplyDelete
  14. salam..
    byk blog ini mesti beratur pjg utk ambil nombor..kena bookmark utk tambh kwn2 blogger baru nampknya

    ReplyDelete