27 March 2013

Wordless Wednesday : Hadiah Harijadi Suami

Kek, hadiah dan sijil 'Malaysian Book Of Record'
Selesai makan malam. Makanannya sedap dan menyelerakan.
Cuti kali ini kami bawa Amir dan Amar mandi manda + berjakuzzi di Gold Coast Morib Resort. Suami pula terima kejutan harijadi dari saya dan anak-anak. Harap-harap suami sukalah dengan hadiah yang diberikan oleh pihak GCM.

posted from Bloggeroid

24 comments:

  1. terbaek...from gold coast..makanan sume sedap2'

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya suka makan vege tempura. cicah pulak dengan sos yang disediakan. sedap..

      Delete
  2. wow ! betul2 kejutan ni kak..sijil Malaysian Book of Record tu..hahha

    ReplyDelete
  3. Didoakan rahmat dan bahagia untuk anda sekeluarga

    ReplyDelete
  4. bestnye kalau setiap tahun dpt suprise hari jadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun ni harijadi suami waktu cuti sekolah, jadi bolehlah pergi bercuti & buat kejutan harijadi..

      Delete
  5. Bestnya kak dpt sijil tu. surprise punya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau pun akan dapat sijil tu. apa2pun memang betul2 kejutanlah :)

      Delete
  6. Replies
    1. GCM memang sediakan pakej harijadi. kalau nak, boleh menginap di sini waktu harijadi..

      Delete
  7. Replies
    1. saya sendiri pun terkejut tentang sijil tu. ingatkan cuma dapat kek & hadiah saja :)

      Delete
  8. Saya tak pandai buat surprise... diri sendiri jadi malu ahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala buat ok rasanya. kalau selalu buat, orang yang menyambut harijadi mengharap pula kejutan ditahun berikutnya. hihi!

      Delete
  9. hihi comelnya cik laili..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat bersama cik suami.. :)

    ReplyDelete
  10. sijil u yang payah nak dapat
    tahniah
    selamat hari lahir
    semoga kekal bahagia selamanya
    dunia dan akhirat

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. saya sendiri tak sangka suami akan dapat sijil.
      terima kasih atas ucapan & doa :)

      Delete
  11. Replies
    1. hehe..itu memang kejutan dari GCM. kami pula takde anak perempuan. mungkin akan diberi kepada anak buah suami..

      Delete
  12. malaysia book of record...mana dapat tu cik laili

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami sekeluarga bercuti di Gold Coast Morib & kejutan harijadi untuk suami..

      Delete