06 March 2013

Wordless Wednesday : Audience Demographics


On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

27 comments:

  1. Alamak ada maklumat bocor. Agak-agak siapa yang layar dari sekolah? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah cikgu2. dalam blog ni ada banyak maklumat berkaitan guru termasuklah soalan percubaan PMR & SPM, jadual gaji & e-SPLG.

      Delete
    2. Masa sbpa diperkenalkan dulu, ada cikgu print jadual gaji...tak silap nampak sumbernya ciklaili.com..hehe

      Delete
    3. ye ke? mudah-mudahan perkongsian dalam blog ini memberi manfaat kepada semua..

      Delete
  2. ni mesti budak skolah wat blog ni jadi rujukan.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya cikgu2. mungkin juga anak2 murid sebab ada entri tentang tip menjawab soalan Sejarah, tip menghadapi peperiksaan dll..

      Delete
  3. hehe.. banyak cikgu cikgi surf nih... or maybe college students?

    ReplyDelete
  4. saya pun rasa ramai cikgu yang datang ke blog ciklaili...

    http://cikgunabil.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab utama - cikgu Laili juga seorang cikgu :)

      * suka tengok gambar2 yang cikgu Nabil kongsikan dalam blog..cantik!

      Delete
  5. golongan cikgu ramai masuk sini..hehe

    ReplyDelete
  6. umur pun ada... cek pencen kut.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. golongan pembaca yang berumur antara 25 - 34 tahun paling sedikit yang singgah ke sini..tak banyak entri yang sesuai dengan mereka agaknya :(

      Delete
  7. ramai kaum hawa yang melakat kat blog dia mesti ibu2 kan sebab has chil lagi tinggi

    ReplyDelete
    Replies
    1. entri kehamilan & penjagaan anak memang top entri dalam blog ni..

      Delete
  8. Wah... Blog ni menjadi tumpuan cikgu-cikgu la... Sudah pasti banyak maklumat yang berguna untuk cikgu-cikgu ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tagline blog ni pun memang ada perkataan TEACHER = cikgu. sebab tu jadi pilihan agaknya :)

      Delete
  9. blog nih umpama sumber inspirasi cikgu2 lain di luar sana tuh...:)

    ReplyDelete
  10. Blog Cik Laili jadi sumber rujukan buat para guru dan murid.. Tahniah!

    ReplyDelete
  11. blog yang jadi panduan nih.. hehehe. fyna pun nak check juga lah macam nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kena check. barulah kita kenal siapa pembaca blog kita ;)

      Delete
  12. blog berinformasi untuk rujukan semua pelajar dan ibubapa, tahniah ciklaili

    ReplyDelete