09 March 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
Tunggu apa lagi... Sila klik banner di atas untuk join....

49 comments:

  1. Dari segmen yang sama. Goodluck!

    http://www.nabeelstories.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  2. singgah dr segmen sama..salam kenalan..:)

    ReplyDelete
  3. terima kasih dtg.... selalu2 la blogwalking~ here

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan... saya datang sini, balas kunjungan dan follow sekali... dari segmen yang sama... ^_^

    ReplyDelete
  5. http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
    singgah dari segmen sama. already follow here ;)

    ReplyDelete
  6. As Salam...

    Salam perkenalan

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    Singgah sini juga

    ReplyDelete
  7. As salam, dr segmen yg sama, follow sini :D

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen ya, Cik Laili.
    Saya singgah dari segmen sama.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  9. Saya singgah sini..dari segmen yang sama. Selamat bersegmen. ^___^

    http://www.ainizakaria.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_9.html

    ReplyDelete
  10. BW, baca entry dan selamat bersegmen

    dari blog mia liana

    ReplyDelete
  11. cik akak datang follow sini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan juga cikgu laili , dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum ciklaili...dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete
  14. Asslamualaikum. Mira singgah sini:)
    http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  15. terima kasih cik laili sbb sudi singgah ke blog saya.. much love!
    daripada Arkitek Hati

    ReplyDelete
  16. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  17. assalamuaikum...

    singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

    http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  18. Selalunya ramai yang masuk GA Mia ni.

    ReplyDelete
  19. Syan Punya Belog datang terjah kat sini ^^

    http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

    ReplyDelete
  21. datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
    done follow #1087

    ReplyDelete

  22. Salam manis dari Ummikami.. :)

    Jalan-jalan cari kawan...jom singgah ke blog Ummi sambil berpantun...:D

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  23. dari segmen sama :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  24. Salam...selesai blogwalking & follow sini :)

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama.. baru ada kesempatan nak jalan2.. ni pun dah termengah-mengah.. banyak betol rumah yang nak disinggah ^_^

    http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  26. Datang dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  27. singgah dari segmen yang sama dan dah follow blog comel ni .jemput ke blog sy .
    http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  28. dari segmen yg sama , done follow , follow me bak keyy ,
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  29. dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. mselim3 datang dari segmen yang sama, dah follow sini if u free follow me k

    http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  31. dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  32. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  33. Hai..hani singgah sini....dari sgmen y sama..selmat bknln yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html,,jmpot join ga saya...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  34. Salam perkenalan :)

    Singgah sini dari segmen yang sama.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  35. dari segmen sama ^^
    http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    Jom join GA gempak yana

    ReplyDelete
  36. Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

    Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

    Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

    ReplyDelete
  37. As salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  38. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  39. tahniah ya....

    http://www.mialiana.com/2013/03/pengumuman-pemenang-segmen-follow.html

    jangan lupa berikan url entri terbaik dalam entri pengumuman pemenang ini.

    ReplyDelete
  40. Salam~ Zam datang nak berkenalan dengan Tuan Blog :) Jemput singgah : http://zamani84.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  41. Assalam..
    husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
    maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete