12 Blog Rakan ciklaili.com

Di dalam entri ini saya ingin perkenalkan blog suami dan rakan-rakan yang terdiri dari rakan sekolah menengah (SMKA Simpang 5), UIA dan rakan setugas yang sama-sama bergelar 'guru'. Memang rasa gembira bila ada rakan-rakan yang turut menulis di blog seperti saya. Anda mungkin pernah singgah ke blog mereka. Jom sama-sama berkenalan dengan rakan-rakan saya dan jangan lupa tinggalkan jejak anda di blog mereka :

1. lensapujangga.com (blog suami)















 




12 Blog Rakan ciklaili.com 12 Blog Rakan ciklaili.com Reviewed by cik laili on Saturday, February 02, 2013 Rating: 5

18 comments:

  1. Terima kasih kak. Saya hargainya.

    ReplyDelete
  2. Memang baik hati sungguh cikgu saya ni..jazakillah

    ReplyDelete
  3. terima kasih..terharu meng"GLOMOUR" saya

    cikRa a.k.a Qaseh iManie

    ReplyDelete
  4. dah melawat sebahagiannya dan sungguh menarik ... akan berkunjung semula untuk melawat sebahagian yang lain pula :)

    ReplyDelete
  5. okeh dah kenal dengan cik ra dan kak ain blogger bertuah di SBB 2013 hehehhe

    ReplyDelete
  6. mmmm... bila la agaknya boleh masuk list cik laili ni. hehehe

    baru terfikir nak buat entri utk bloglist setahun cik laili.. hehehe

    ReplyDelete
  7. ada yang mia kenal... ada yang tak....

    ReplyDelete
  8. Sebahagiannya dh selalu dilawati :)

    ReplyDelete
  9. Wah...baru kusedar. Blog ku juga tersenarai....syukran2...ciklaili...kulaan

    ReplyDelete
  10. dari senarai tuh 1 pun PM belum pernah terjah lagi...lepas nih insya-Allah den akan terjah...:)

    ReplyDelete
  11. t/kasih ciklaili kerana memperkenal blog lain sebagai tempat kita mencambah ilmu, insya'Allah. Nak pi terjah dia orang jap lagi..

    ReplyDelete
  12. salam..
    kalau berkesempatan saya
    pun akan ke sana berkongsi
    apa yang ada :)

    ReplyDelete
  13. lensapujanggga....foto2 di situ menarik juga...harap update secara kerap...

    ...................

    Bertudung Belum Tentu Tutup Aurat ??:

    ReplyDelete
  14. jom sama -sama kita blogwalking..

    ReplyDelete
  15. terjah blogwalking blog paling meletup..hehe...selamat semuanya cik laili ya... :-)
    Entri Terkini Hantaran Murah Dan Kreatif

    ReplyDelete
  16. selamat buat yang the best lah, semoga sukses terus dan berjaya selalu,,,

    ReplyDelete

Powered by Blogger.