21 January 2013

Parodi Forum Suara Mahasiswa Oleh Mat Luthfi

Sharifah Zohra Jabeen : "Listen! Listen! Listen!" telah mencetuskan fenomena baru di Malaysia. Bila pergi ke mana-mana ada saja yang menggunakan perkataan "Listen! Listen! Listen!". Di dalam rancangan Maharaja Lawak Mega peringkat akhir yang diadakan pada hari Jumaat lepas, kumpulan Boboi turut menggunakan perkataan tersebut di dalam persembahan mereka.

 
Kumpulan Boboi

Jom sama-sama saksikan Parodi Forum Suara Mahasiswa oleh saudara Mat Luthfi berkaitan isu ini.


Apa komen anda?

15 comments:

  1. listen,listen,listen memang mantop isu ni.apa-apa hal moga segala kebenaran akan mengatasi kebatilan

    ReplyDelete
  2. hehehe..tergelak juga tengok parodi ni..
    ini kali kefua tengok..
    perkataan listen sekarang pun jadi femes ternasuklah videonya sekali

    ReplyDelete
  3. nasib dia tak register tagline tu, kalau tak dah boleh menjana royalti hihihi

    ReplyDelete
  4. hahahha... kaya la kalo leh dpt royalti!

    ReplyDelete
  5. macam² trend sekarang ni..tak larat nak dengar dah..tengok jela apa yang berlaku..heee

    ReplyDelete
  6. saya suka parodi matlutfi! always sarkastik..

    ReplyDelete
  7. as salam..

    by the way.. datang bertandang menjemput join my GA.. jom lah.. mana tahu ada rezeki.. dan semoga ukhwah berpanjangan,...
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

    ReplyDelete
  8. Alangkah baiknya kalau listen x3 itu menjadi dengar x3...

    ReplyDelete
  9. mmg kreatif...

    laaa ye ke semalam hubby cik laili duduk semeja dgn kitaorang .. tu lah somi ada sembang jugak dgn dia hehe

    ReplyDelete