Cek Nuffnang Tahun 2013

Saya pasti ramai blogger sudah menerima cek dari Nuffnang pada minggu ini. Begitu juga dengan saya. Setelah ditolak RM1.00 untuk proses cash out dan menunggu hampir 30+ hari, inilah dia cek Nuffnang yang saya ceritakan dalam entri earning Nuffnang RM4,404.14.

Syukur alhamdulillah...cek ini saya terima selepas pulang dari sekolah pada hari Jumaat. Nampaknya cek ini merupakan rezeki awal tahun 2013 untuk blog ini dan juga hadiah harijadi saya yang bakal tiba dalam beberapa hari lagi.


Adakah saya harus setia bersama Nuffnang atau bertukar kepada pengiklan lain pula?

Apa pendapat anda?

Cek Nuffnang Tahun 2013 Cek Nuffnang Tahun 2013 Reviewed by cik laili on Saturday, January 05, 2013 Rating: 5

33 comments:

  1. syukurlaaaahhh... earning ni macam lebih dari gaji dah.. tahniah ciklaili.. leh shopping kat Arked Man.. ermmm. kalo nak tukar ads, kena make sure ia lebih berikan advantage dalam jangkamasa panjang.. :)

    ReplyDelete
  2. boleh tukar iklan lain...blog ni dah outstanding...

    ReplyDelete
  3. Wah.. tahniah...
    boleh kongsikan tips-tips ke?

    nak jana pendapatan banyak macam ni..? saya masih baru...

    ReplyDelete
  4. wahhhh... banyaknya. sebulan gaji tu. seronoknya!!!

    ReplyDelete
  5. asal kome semua dapat awal ek cek, bila lah posmen ni hantar cek ni kat rumah haishhh, bnyak tu cik laili oi

    ReplyDelete
  6. wah, banyaknya! Tahniah! Saya tak sampai lagi angka sebanyak itu..huhu

    ReplyDelete
  7. Senyum sampai ke telingan apabila cek sampai. :-)

    ReplyDelete
  8. Waa..nanti boleh la belanja wann sekali..hehe :)

    http://wannserious.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. wann tengok ciklaili setia jer dengan nuffnang..kenapa tak apply innity atau komli jer?hehe :)

    http://wannserious.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Waah.. banyaknya! Boleh cari bisnes partner jana duit tepi lain plak :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah.. Makin teruja nk berblogging bersungguh2.. :)

    ReplyDelete
  12. btl tue..tp cek sampai umah mak mentua..tak byk pun mcm kak laili.. :) ..

    nie peram setahun ke nie??? ;)

    ReplyDelete
  13. Tahniah Cik Laili!
    Moga terus sukses dlm dunia blogging

    ReplyDelete
  14. tumpang gembira... berapa lama kumpul sampai dapat banyak tu?

    ReplyDelete
  15. moga terus sukses ciklalili..terbaiklah

    ReplyDelete
  16. hebat cik laili...tahniah...semoga terus murah rezeki...amin...

    ReplyDelete
  17. Tahniah cikgu! Boleh dh pegi celebrate kat paris tu...he he

    ReplyDelete
  18. WOW...banyaknya...nak jugak dapat macam ni hehe..
    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. tak berapa faham. Cek ini untuk pendptn dari bila hingga bila ?

    ReplyDelete
  20. tahniah! side income buat pelajar sekolah yg harus dicontohi oleh orang lain :)

    ReplyDelete
  21. tahniah atas cek bagi awal tahun 2013

    ReplyDelete
  22. tahniah cikgu. bukan calang-calang. 4angka tu. start dengan angka 4 pula tu.

    setakat belanja makan kat kuala kurau baru kat sg. besar apa adahal kan? ;p

    ReplyDelete
  23. waaa beshnya.. mmg membakar semangat bila tgk ni :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.