05 December 2012

Wordless Wednesday : Template Baru

Sehari selepas saya buka Bloglist Setahun Dari ciklaili.com (1 Disember 2012 - 31 Disember 2013), template blog ini turut berubah 100%. Mungkin ada yang perasan / tak perasan dengan perubahan ini. 

Apa komen anda dengan wajah baru blog ni? 

Template lama                                        Template baru

10 comments:

  1. lebih kemas dan lebih menarik .. ;)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  2. Anastasyea : template lama tu dah guna hampir 2 tahun. header masih pakai yg lama..

    ReplyDelete
  3. lebih kemas, lebih pro & semestinya lebih menarik... ada klassss gitu.... (saya memang suka blog camni tapi... nak buat tak reti ler...hehe...)

    ReplyDelete
  4. cantik....menarik....nanti bolehlah sy belajar nga
    kak laili

    ReplyDelete
  5. kemas, simple tapi tetap menarik, 'cool'.

    ReplyDelete
  6. tahniah ciklaili.. kemas dan menarik sekali...

    ReplyDelete
  7. mmg cantik dan kemas ciklaili, siapa yg toling edit ni?

    ReplyDelete
  8. Selamat Datang ke Thesisforblogspot ciklaili...

    ReplyDelete