25 December 2012

Segmen Eyriqazz : Ada Apa Dengan Nama Blog?

Ini kali ke-2 saya join segmen yang dianjurkan oleh blogger eyriqazz. Kali pertama pada tahun 2011 - Siapa Mahu Kena Tegur dengan Eyriqazz?. Segmen kali ni memang menarik. Bukan senang nak dapat peluang seorang blogger beri pandangan tentang nama blog kita, kan? 


 Sebab kenapa saya mahu Eyriqazz komen pasal “Nama Blog”:

Teguran dalam segmen yang saya sertai pada tahun 2011 telah saya ambil  dan perbaiki sedikit demi sedikit. Saya ingin tahu juga bagaimana dengan nama blog ini yang masih mengekalkan 'ciklaili' sebagai nama blog. Harap eyriqazz sudi beri pandangan tentang nama blog saya yang tidak seberapa ini.
Jika anda berminat untuk turut serta di dalam segmen ini, syaratnya adalah seperti berikut :

1. Buat Satu Entri Bertajuk “Segmen Eyriqazz : Ada Apa Dengan Nama Blog?” dan linkkan ke entri ini.

2. Letak Header Blog Eyriqazz.com di entri tersebut.

3. Berikan satu Sebab kenapa Anda Mahu Eyriqazz komen pasal “Nama Blog” anda.

4. Klik G+ entri iPhone 5 Gadget Impian (angka akan bertambah, currently 280). Kalau dah klik sebelum ini, abaikan langkah no. 4 ini.

5. Done. Tinggalkan permalink entri anda dan No. G+ yang telah anda Klik di entri ini 
(Hanya yang menepati semua syarat akan eyriqazz berikan pandangan).

Tarikh Tutup : 31 Disember 2012

11 comments:

  1. jom join segmen ni...
    jangan risau takde syrat pon..
    cuma letak entry terbaik tahun 2012 ni je...
    http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

    ReplyDelete
  2. Teringin nak join.. Tapi dah 2 kali dah kot Eyriqazz bagi komen membina untuk blog saye... terpaksa pass je la.. hehe.. Good luck ciklaili :)

    ReplyDelete
  3. banyak juga segmen orang buat ye sekarang..hehe

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Seperti teguran saya sebelum ini :

    "nama blog mudah diingat dan disebut.Congratz.Apapun,kalau just ciklaili.com tentu lebih menguja dan senang dieja..."

    So, now memang nampak lebih menarik, catchy, lebih mudah diingat, mesra SEO, branding yang kuat dan rasa nak singgah hari2...

    Cuma, betulke masih bertitle cik? Hik3...takpe2..branding tu dibawa...

    Sudah cukup cantik dan menarik nama blog ni..A+ from me dari pilihan nama...

    Template blog pun makin kemas..jealousss eyriqazz dibuatnya....dan terimakasih kerana mengambil komen eyriqazz sebelum ini pada sudut yang positif...

    Now, dah nampak "Wow" factor blog ciklaili.com i.e. mesra SEO, panduan bagi pelajar dan guru macam isteri eyriqazz dan pelbagai panduan lagi..Pantas blog ini mengorak langkah, eyriqazz pun tak mampu melawan dari segi trafik blog....

    Keep it up...

    ReplyDelete
  6. takut nak join sebab nama blog terlalu panjang...buat pun zaman muda2 dulu kui3 ni yang jadik mcm ni hahaha

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. blog nie dah sudah mahu kehadapan.... suka dengan sisipan sidebar yang mudah mudahkan capaian pantas entry dengan topik yang berkenaan

    ReplyDelete
  8. Blog ini mampu pergi jauh dan ramai pengunjung. Tahniah buat Laili. Semoga terus sukses dalam dunia blogging.

    ReplyDelete
  9. wahhhh.... menarik ni. MA nk join juga :)

    ReplyDelete
  10. blog yang menarik,
    pertama kali datang, salam kenal :)

    ReplyDelete