31 December 2012

Pengunjung Blog Perlu Dihormati, Disayangi dan Dihargai

Kadangkala pertama kali anda singgah ke satu-satu blog itu, anda akan rasa seperti seorang VIP yang sedang berjalan dikarpet merah. Terasa diri begitu dihormati dan disanjung tinggi. Situasi yang saya cuba gambarkan ini telahpun dijelaskan oleh blogger Hasrul Hassan di dalam entri Widget Aluan Untuk Pengunjung Blog.

Widget yang dianggap simple ini sebenarnya boleh membuatkan pengunjung rasa selesa dan seperti disambut mesra oleh penulis blog (hakikatnya penulis blog bukan berada di depan komputer anda pun). Begitulah apa yang saya mahu pengunjung rasa bila berkunjung ke blog ciklaili.com - rasa dihormati, disayangi dan dihargai.

Terima kasih di atas sokongan anda terhadap blog ciklaili.com selama ini. 
Selamat menyambut tahun 2013 dan semoga segala impian anda akan tercapai. Amin...

Cikgu Laili yang sudah tidak sabar untuk kembali bertugas di sekolah pada 2.1.2013

26 comments:

  1. Selamat Tahun Baru Cikgu Laili. Selamat bertugas. (Sama lah kita yer) ^__^

    ReplyDelete
  2. Semoga impian Cikgu Laili juga tercapai =D

    Blog ini makin lama makin gempak. InsyaAllah blog ini akan berada di tahap yang berjaya pada suatu hari nanti ;)

    ReplyDelete
  3. Ciklaili...dapat tengok blog ciklaili dalam tv1 itu hari...apa kata wanita zamzamrina...semangat tengok Datuk Maznah bagi semangat re-inventing bagai..terkeluar segmen blog...heheheh tahniah ye

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru ciklaili...sweetnya dan manja gitu...hihi

    ReplyDelete
  5. Selamat tahun baru 2013 Cik Laili. Dan juga selamat kembali bertugas. Terima kasih sudi share widget aluan pengunjung tu ;)

    ReplyDelete
  6. yang dalam artikel tu header baru cik laili ker?

    ReplyDelete
  7. salam cik lily..


    http://beritasini.blogspot.com/2012/12/tragedi-bukit-setiawangsa-banglo-2-mp.html

    ReplyDelete
  8. selamat tahun baru buat ciklaili.com.. dan juga selamat kembali bertugas. :)

    ReplyDelete
  9. cikgu laili... bila nak ke restoran kassim? hehehe

    ReplyDelete
  10. KiD : saya tak pernah makan di sana. Mungkin bila2 nnt boleh jumpa di kedai nasi briyani yg saya suka di Sg Besar, insya Allah..

    ReplyDelete
  11. Salam Ziarah dari Cairo, singgah jejak dari blog kak Bard hehee :)

    ReplyDelete
  12. Ye, saya terasa disambut dengan maklumat sedetail ini. Terima kasih kerana memberi layanan istimewa kepada pengunjung.

    ReplyDelete
  13. Ciklaili,sama sama kita bertugas rabu ini..hehe

    ReplyDelete
  14. hihii... selamat tahun baru cikgu. entah ini kunjungan ke berapa. sebab, aluan adalah untuk kunjungan semasa.

    TAPI, memang terasa seperti dikenali. macam sedara disambut begitu :)

    ReplyDelete
  15. selamat tahun baru kak laili .. tak sabar nak hantar anak ke sekolah he he

    ReplyDelete
  16. selamat tahun baru cikgu...semoga sukses selalu yer...:)

    ReplyDelete
  17. Nak try buat jugaklah widget tuh...menarik jer...:)

    ReplyDelete
  18. sayangnya bila daang ke sini through iphone tak nmpk widget aluan tu, kene tgk pakai laptop gak ni ;)

    ReplyDelete
  19. harap belum terlambat nak ucap selamat tahun baru..^^

    ReplyDelete
  20. sempat lagi kan nak ucap selamat tahn baru kpd kak laili :)

    ReplyDelete
  21. mia sayang kat semua pengunjung mia... ;)

    ReplyDelete