22 February 2012

Wordless Wednesday : Medela & Autumnz Pilihanku

Bagi menjayakan usaha untuk memberikan yang terbaik (susu ibu) kepada Amar, saya memilih untuk membeli barangan Medela dan Autumnz dari laman web One Baby World :

- 1 unit of Medela Harmony Manual Breast Pump with 2 Phase Expression
- 40 bottles of Autumnz  PP Milk Storage Bottles
- Autumnz Double Ziplock Storage Bag
Autumnz Electric Steam Steriliser + Home & Car Warmer
 

* Anda pula bagaimana?

4 comments:

  1. Tgh dok fikir nak beli avent ke madela..
    Skrg ni pakai anakku.. x berapa memberangsangkan.. sekali pam dpt 2oz aje.. boleh stress masa pam tu

    ReplyDelete
  2. Love Syria : terpulang kepada masing2. saya belum pernah cuba pam avent. dah guna pam medela sepanjang tempoh berpantang, alhamdulillah byk juga hasilnya :)

    ReplyDelete
  3. atie pon tak penah guna avent.. hanya guna medela harmony.. tapi sgt berpuas hati..! skang ngidam nak medela freestyle.. buleh tak gitu.. hik3

    ReplyDelete
  4. kalau dah mengidam kenalah beli pam idaman tu. kalau tak beli nnt baby lahir terliur je..boleh ke mcm tu? hehe!

    ReplyDelete